IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шая Лебьоф ще става баща за първи път

17 ноември 2021 14 40

Половинката му Миа Гот може би е бременна в четвърти месец

Снимка: БГНЕС

Холивудският актьор Шая Лебьоф скоро ще пробва какво е човек да е в ролята на баща. Звездата се върна при бившата си съпруга, 27-годишната британска актриса Ми Гот, за която се предполага, че е бременна.

Преди дни двойката бе забелязана от папараци да похапва в ресторант Chuck E. В същото време появата на спътничката на 35-годишния Лебьоф ясно показваше, че актрисата очаква бебе, съобщава информационният портал TMZ. Според изданието Миа е бременна в четвъртия месец.

Говори се, че Шая и Миа са се събрали отново след скандалната раздяла на звездата от „Трансформърс“ с певицата FKA Twigs, която заведе дело за сексуално посегателство срещу него.

Припомняме, че Лебьоф и Гот се срещнаха през 2012 г. на снимачната площадка на филма „Нимфоманка“ на Ларс фон Триер. Тогава актрисата беше едва на 18 години. Романсът на двамата беше бурен и съпътстван от няколко раздели. Въпреки всичко, през 2016 г. актьорите се ожениха на сватбена церемония в Лас Вегас.

Бракът им обаче не продължи дълго. През септември 2018 г. беше обявено, че двойката се е разделила и е подала молба за развод. Според слуховете, много преди развода, Шая е изневерил на съпругата си с певицата FKA Twigs, с която е останал във връзка до 2019 година.

Все още не е известно дали бракоразводната процедура между Лебьоф и Гот е приключила, но сега е очевидно, че звездите отново са се събрали и очевидно ги очаква щастлива развръзка.
Между другото, все още нито Лебьоф, нито Гот имат деца и ако слуховете се потвърдят, тогава знаменитостите ще станат родители за първи път. Засега няма официални изявления, че двойката ще има дете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари