IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс отново стилен в дамско облекло

18 ноември 2021 08 30

Певецът не остави феновете си равнодушни

Снимка: БГНЕС

Британският певец и актьор Хари Стайлс участва в Dazed с провокативно облекло. Снимки на актьора се появиха на страницата в Instagram на популярното британско списание.

 

 

На един от кадрите 27-годишният Хари позира в корсет от органичен памук на John Galliano, аксесоар на Rick Owens и шорти от трико на Paolo Carzana, съчетани със светъл чорапогащник и черни обувки с нисък ток.

На друга снимка Хари Стайлс е уловен в яркозелен трикотажен костюм Jean Paul Gaultier, съчетан с черен чорапогащник на бели точки, черни ръкавици и дамски обувки в тон.

Друг поразителен образ, въплътен от британската звезда, беше пухкава рокля от японската модна марка Comme des Garçons, показваща тънките крака на актьора, копринен цилиндър, черни тесни чорапогащи и модерни обувки на токчета.

Имайте предвид, че това не е първата поява на Хари Стайлс в женски тоалети. Не толкова отдавна артистът се снима за американското модно списание Vogue в рокля на италианската модна къща Gucci. С толкова смела постъпка звездата от момчешката група One Direction шокира редовните читатели на популярното издание. Между другото, Стайлс беше първият мъж, който се появи на корицата на Vogue.

 

Стайлс не само обича да пробва женски образи на страниците на модните списания. Той стартира собствена козметична марка – Pleasing – тази година, която ще включва лакове за нокти, продукти за маникюр и процедури за лице.

Самият Хари Стайлс казва това за своята марка: „Ние, хората, непрекъснато се променяме и винаги научаваме нещо ново, така че защо моята компания да не може да работи на същия принцип?“

Сега Хари Стайлс се радва и на щастливата си връзка с актрисата Оливия Уайлд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари