IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс срещу Кристина Агилера: Премълчаването на истината е равно на лъжа

23 ноември 2021 12 30

Двете изпълнителки явно не са в добри отношения

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс вече е свободна и не се притеснява да изкаже мнението си към всички онези, които си затваряха очите за нейните мъки и страдания през последните 13 години.

Преди няколко дни изпълнителката публикува видео на колежката си Кристина Агилера, в което тя отказва да отговори на въпрос относно Спиърс. Клипът е заснет на червения килим пред Латиноамериканските „грами“, където Агилера беше попитана от репортер дали е говорила с Бритни след прекратяването на 13-годишното настойничество, осъществено от баща ѝ. Публицистът на Кристина обаче веднага се намеси и заяви, че темата няма да бъде обсъждана.

Агилера се намръщи, след което каза на репортерите, че не може да отговори на въпроса, преди да тръгне към залата. В далечината обаче тя се обърна и заяви, че е щастлива за колежката си.

Видеото хвана вниманието на Бритни Спиърс, която го публикува в социалните мрежи с дълго съобщение. „Обичам и обожавам всеки, който ме подкрепя... но отказването да говориш, когато знаеш истината, е равно на лъжа!!! 13 години бях в корумпирана насилствена система, но все още хората не искат да говорят по този въпрос. Аз съм човекът, който премина през това!!! Към всички, които ме подкрепиха и проговориха, благодаря ви... Да, аз имам значение!!!“, пише Спиърс.

Малко по-късно Бритни сподели няколко видеа на Лейди Гага, която казва, че Спиърс винаги ще бъде вдъхновение за всички жени. „Благодаря ти, Лейди Гага, че отдели от времето си, за да кажеш нещо мило. Накара ме да се разплача! Обичам те!!!“, написа тя.

Въпреки че Агилера все още не е отговорила на критиките на колежката си, тя все пак проговори по темата с настойничеството. През месец юни изпълнителката публикува обща снимка с Бритни, под която написа, че тогавашната ситуация е напълно неприемлива. „Да бъдеш заглушаван, игнориран, тормозен или да ти бъде отказана подкрепа от тези, които са ти най-близки, е най-ужасното нещо“, пише Кристина. Тя допълва, че всичко това може да окаже необратими последици върху емоционалното състояние на човек.

По това време Агилера обясни, че не е наясно с детайлите около настойничеството на Бритни, но все пак вярва, че тя е живяла без подкрепа от хората около себе си. „До жената, която е работила под невъобразими условия и напрежение, обещавам ти, че ти заслужаваш цялата свобода на света и имаш право да живееш най-щастливия си живот. Сърцето ми е с Бритни. Тя заслужава цялата ИСТИНСКА любов и подкрепа на този свят“, завърши Кристина.

Бритни Спиърс и Кристина Агилера заедно достигат до върха в музикалната индустрия, започвайки като детски звезди в програмата „Клубът на Мики Маус“ по Disney. Те играят заедно от 1993 до 1994 година, като се превърнаха в истински хит заедно с Манди Мур и Джесика Симпсън. През 2003 година Агилера и Спиърс се появиха заедно на сцената на наградите на MTV, за да пеят с Мадона.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари