IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест моли Бог, за да се събере отново с Ким Кардашян

26 ноември 2021 18 00

Рапърът иска да се върне отново при децата и жена си

БГНЕС

БГНЕС

„Трябва да се върна у дома!“. Това заяви Кание Уест на фона на романтичната връзка на жена му Ким Кардашян, с която все още не се е развел. Рапърът, който иска вече да го наричат просто Йе обяви, че с помощта на Бог ще си върне отново семейството, което много му липсва.

По случай Деня на благодарността, който няма да може да отбележи със своите деца, изпълнителят реши да подкрепи инициатива за осигуряване на храна на нуждаещи се. Той използва медиите, за да признае, че е направил грешка и иска да получи прошка от Ким, която вече е в обятията на Пийт Дейвидсън.

„Публично направих неща, които не са приемливи за един съпруг“, каза Кание, с което най-вероятно иска да разчувства риалити звездата, с която има зад гърба си много спомени. Тя вече не крие връзката си, напротив – прави всичко възможно, за да му покаже, че е продължила напред, при това с доста по-млад от него мъж!

„Тази сутрин се почувствах толкова благословен да се събудя, да тренирам, да мога да карам до къщата си и да видя жена си и децата си“, каза Уест по време на престоя си в приюта за бездомни в Лос Анджелис. Там той посочи, че именно американския празник е един от поводите семейството да се събере и той пожелал да го направи.

Ким и

БГНЕС

Бившият на Ким Кардашян помоли всички да се молят за него и семейството му. И уточни, че е споделил с нея, че ще направи всичко възможно, за да си я върне заедно с децата Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм.

По думите на Кание, когато с помощта на Бог успее да прогони врага, ще даде пример на много други двойки, които имат проблеми и се чудят как да продължат.

Говори се, че има 22-годишно гадже

След 6 години брак, Ким Кардашян подаде молба за развод, като делото между двамата предстои тепърва. Тя успя да запази огромното си имение, като плати на рапъра крупна сума.

Макар рапърът да твърди, че иска да се събере с известната си съпруга, се говори, че той също като нея не е сам. Смята се, че носителят на „Грами“ излиза с 22-годишен модел.

Според американски медии, инфлуенсърката Винетрия е новата изгора на изпълнителя. Тя обаче едва ли може да замести Ким по приходи.

Йе е забелязан с красавицата в публиката на баскетболен мач. Според някои това е просто ход, с който да ядоса бившата си жена, която го дразни, целувайки Пийт Дейвидсън пред папараците.

Все пак, макар и разделени, двамата съпрузи все още се подкрепят. Първо Ким отиде на негов концерт, а след това той бе на нейни снимки в Ню Йорк.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари