IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън зарадваха фен, снимайки се с него

30 ноември 2021 10 30

Новата светска двойка направи мъжа известен

БГНЕС

Чудите ли се как бихте реагирали, ако срещнете някоя любима риалити звезда на улицата? В повечето случаи хората се стъписват и не смеят да осъществят контакт. Други пък молят за автограф или снимка, но от другата страна получават отказ. Но не и в случая на холандски музикален журналист, който случайно попада на Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън, отивайки на почивка в САЩ.

Два дни след Деня на благодарността, Пол Баревийк, работещ в RTL Boulevard, отсяда в известен хотел в Лос Анджелис. Сядайки на закуска, вижда новата светска двойка. Макар да няма задача да направи репортаж за Ким и Пийт, които са на поредната среща, той се отправя към тях по-скоро като фен, за да си направи селфи.

„Боже мой, направи ме луд! Седейки точно до Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън на закуска“, написа той, споделяйки кадри с двамата в Instagram.

Мъжът позира до риалити звездата, която изглежда страхотно без никакъв грим. Кадърът е направен от нейното по-младо гадже. По-късно комикът снима и за селфито с Баревийк.

„За мен това наистина изглеждаше като среща... Те си говореха през цялото време“, казва Пол пред HollywoodLife.

По думите на Баревийк, чист късмет е, че среща двойката само няколко дни след като Кание Уест заяви публично, че иска да си върне Кардашян и голямото семейство.

„Какъв момент! И колко прекрасни са всичките ви съобщения...“, сподели по-късно репортерът, качвайки видео в социалната мрежа, в което споделя емоциите си от срещата.

Пол изтъква, че буквално прекъснал Ким и Пийт, за да им каже, че вече пазарувал в магазина на FENDI X SKIMS. А риалити звездата отбелязала, че това е „страхотно“. Така тръгнал разговорът и двамата нямали нищо против да се снимат за спомен.

Най-вероятно 28-годишният Дейвидсън не е бил заедно с новата си приятелка за Деня на благодарността.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари