IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайната е разкрита: Ето кой член на кралското семейство попитал какъв ще е цветът на Арчи

29 ноември 2021 15 00

Източници казват, че това е бил принц Чарлз

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Стана ясно: Принц Чарлз е този член на кралското семейство, който е задал въпроса относно цвета на Арчи – детето на принц Хари и Меган Маркъл.

Източник, цитиран в книга, публикувана във вторник, Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan от Кристофър Андерсън, направи това разкритие.

Там се твърди, че принц Чарлз попитал съпругата си Камила: „Чудя се как ще изглеждат децата им?“ на сутринта годежът на двойката беше официално обявен – 27 ноември 2017 г.

Източникът добави, че Камила изглеждала „донякъде изненадана“ от въпроса и казала: „Ами, абсолютно прекрасни, сигурна съм“, пише Page Six.

Говорител на принц Чарлз каза пред изданието: „Това е измислица и не си струва повече коментари“.

MailOnline отправи многократни искания за коментар от представителите на Хари и Меган и от Бъкингамския дворец, но не получи отговор.

Авторът на книгата всъщност не казва, че принцът на Уелс е близкият на Хари и Меган, когото те обвиниха в расизъм по време на интервюто си през март с водещата на американското шоу Опра Уинфри.

Тогава Меган обясни, че е имало „притеснения и разговори колко тъмна може да е кожата на Арчи, когато се роди“. Така и не разкри кой го е казал. Според автора, невинният въпрос е задал принц Чарлз, но е бил преувеличен от хора, които се радвали да го обявят за расист.

В книгата се твърди също, че на Хари му е казано, че е „прекалено чувствителен“, когато е повдигнал въпроса на баща си.
Също така, че брат му принц Уилям каза, че коментарът е „нетактичен“, но „не е признак на расизъм“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари