IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кийра Найтли и цялото ѝ семейство са с коронавирус

29 ноември 2021 14 50

Актрисата разкри, че се чувства доста зле

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кийра Найтли се възстановява от коронавируса.

36-годишната актриса сподели в интервю със списание The Telegraph's Stella, че тя и цялото ѝ семейство са дали положителни проби за COVID-19 и в момента се намират под карантина. Тя обясни, че дъщерите ѝ Еди (6) и Делиа (2) се възстановяват по-бързо от нея, а съпругът ѝ – Джеймс Ригтон не проявява симптоми, но е с положителна проба. „Той доста се хвали с това, че е асимптоматичен. Убеден е, че това се дължи на плуването му в ледени води“, казва още Найтли.

Кийра Найтли

Снимка: БГНЕС

Актрисата също така говори и за преживяването да снима комедийния ужас Silent Night, който разказва за природен апокалипсис, случващ се по време на Бъдни вечер. Снимките започнаха през февруари 2020 година във Великобритания, само месец преди началото на пандемията. „Снимахме филм относно това как в магазините няма храна и по същото време виждахме по телевизията, че това наистина се случва и в някои магазини няма тоалетна хартия. Беше доста странно за всички ни“, казва тя.

Найтли допълва, че филмът трябва да идва с предупреждение, че всичко това е измислица, защото повечето хора са преживели сцени, които ще видят на голям екран. Актрисата се надява, че ситуациите на зрителите не са били чак толкова ужасяващи, колкото са във филма, но все пак смята, че преживяването ще е доста тежко.

По време на пандемията Кийра се отказа от сериала The Essex Serpent, посочвайки семейни причини. Говорител на актрисата каза по това време, че с продължаващата пандемия, изолацията и ограниченията, наложени във Великобритания и по света, тя не може да си представи сценарий, в който да бъде далеч от децата си за 4-5 месеца, колкото изисква продукцията.

Кийра Найтли

Снимка: БГНЕС

Сега феновете на Найтли чакат 3 декември, когато на екран ще се появи Silent Night.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари