IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Серина Уилямс с фотосесия под вода

30 ноември 2021 10 40

Звездата показа още от своята ваканция

БГНЕС

БГНЕС

Ако не бе толкова добра на тенискорта, Серина Уилямс със сигурност би имала бъдеще като плувкиня. Това отбелязват последователи на спортистката, след като видяха нейната най-нова фотосесия. Тя е на едно необичайно място – под вода.

Алексис Оханян – съпругът на тенисистката сподели снимка как плува с дъщеря им на Бахамите. Междувременно тя показа как ги следи, плувайки с рибите по морското дъно.

„Когато ме попитате как стигнах до тази топка… това са подводни тренировки :)“, пише Серина към новата си галерия от снимки. Там тя позира под водата с цял бански с животински принт и бяла блузка отгоре, като носи само очила и шнорхел.

Уилямс е качила и видео, в което плува под вода.

„Виждам Дори!“, пошегува се нейната половинка, с която наскоро празнуваха годишнина от сватбата.

Преди да разпусне със семейството си, Серина Уилямс бе на официалната премиера на филма King Richard – филмът, показващ историята на нея и сестра ѝ Винъс, тренирани от баща им Ричард.

Междувременно Уил Смит, който играе главната роля в продукцията, не спира да качва непоказвани кадри от снимачната площадка на продукцията. По случай Деня на благодарността, той зарадва феновете, показвайки как танцува край басейна, облечен като таткото на сестрите.

„Невероятно горд съм с този филм и за мен е чест най-сетне да ви го предам и на вас“, сподели холивудската звезда, качвайки снимка, на която е заедно с тенисистките и двете момичета, които играят техните по-млади версии в King Richard.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари