IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Кейт Мидълтън с изненади за внуците на Коледа

1 декември 2021 10 40

Карол е купила специални играчки за Джордж, Шарлот и Луи

БГНЕС

БГНЕС

Майката на Кейт Мидълтън – Карол, няма търпение да посрещне внуците в дома си за Коледа. Подготвяйки всичко за празничния декември, тя разкри какви специални играчки е купила за Джордж, Шарлот и малкото им братче Луи.

Гномове в скандинавски стил, ушити от червен и бял плат са онова, което жената добавя към своята украса тази година.

„Ще ми трябват няколко от тези нахални момчета този декември, за да ги скрия из къщата и да разсмея внуците си“, коментира тя на своята страница в Instagram.

Малките човечета с дълги бели бради и едно носле, показващо се изпод шапката им, която обичайно е червена, са традиционни символи в Норвегия. Там във секи дом има по едно такова, което привлича положителната енергия и носи на семейството късмет.

„Колкото и да обичам безупречната украса, не можем да бъдем прекалено сериозни по Коледа!“, добави майката на Кейт, която е приготвила още куп изненади за трите си внучета.

Семейството ще се събере в имението в Бъкълбъри, западен Бъркшир, където по празниците ще пристигне и Пипа Мидълтън с децата си – 4-годишния Артър и 8-месечната Грейс.

През 2018 г. Карол разказа пред The Telegraph, че обожава елхите и предпочита да има повече от една в дома си. По думите ѝ, нейните внучета се забавляват изключително много, украсявайки сами по едно дръвче във всяка стая.

Коледа Pixabay

Pixabay

Чорапчетата, висящи на камината, са другото нещо, по което се увлича бабата на наследниците на принц Уилям.

„Намирам, че най-малкият подарък може да бъде този, който доставя най-голямо удоволствие и забавление на децата“, пише още тя в Instagram през 2020 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари