IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовта им отива: Machine Gun Kelly и Меган Фокс на почивка в Гърция

1 декември 2021 16 30

Двамата взеха и децата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Изглежда, че нещата между Machine Gun Kelly и Меган Фокс все още вървят гладко и спокойно. Двамата влюбени заминаха на почивка в Гърция, на която взеха и децата си.

Преди няколко дни двете семейства са били забелязани да пазаруват в гръцкия град Тесалоники. Актрисата беше взела със себе си тримата си синове – Ноа, Бодхи и Джърни, които споделя с бившия си съпруг Брайън Остин Грийн. Междувременно Machine Gun Kelly беше придружен от единствената си дъщеря Каси, която се ражда от връзката му с Ема Канън.

На снимки, направени от Daily Mail, се вижда, че Фокс носи цветен спортен тоалет, допълнен от чанта на Louis Vuitton и черни кубинки. Косата ѝ е разделена на две, като краищата ѝ бяха леко накъдрени, и се спуска свободно по раменете ѝ. До нея Machine Gun Kelly се беше облякъл с жълти панталони, черна блуза и голямо черно яке. Върху русата си коса беше сложил черно-бяла бандана, оформена като кърпа.

Семейната ваканция идва само няколко седмици, след като двойката беше забелязана на друга гръцка локация, а именно известния остров Санторини. Явно влюбените имат афинитет към южната ни съседка и се опитват да прекарват колкото се може повече време там. Поредното пътешествие на Фокс и Machine Gun Kelly доказва, че двамата все още са влюбени и дори правят сериозни крачки във връзката си със запознаването на децата им.

По-рано през годината Меган заяви пред GQ, че именно по време на снимките на филма Midnight in the Switchgrass, където играе заедно с рапъра, е разбрала, че той е мъжът за нея и това е изгубената ѝ сродна душа. „Беше очевидно от момента, в който се видяхме“, казва тя пред списанието. Актрисата допълва, че е влязла във връзката с малки резерви, но постепенно се е отпуснала и се е предала на желанието.

Засега не се говори дали двамата ще тръгнат към олтара, но едно е ясно – Меган Фокс и Machine Gun Kelly не могат да остават дълго време далеч един от друг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

dreshki ( преди 1 година )
Бебешки и детски дрехи, играчки, колички, кошари, обувки и козметика за деца Kidsito.com, компле&#
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар