IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дни след като стана татко – Арън Картър се раздели с годеницата си

1 декември 2021 18 00

Певецът обясни, че се чувства излъган

БГНЕС

БГНЕС

На Арън Картър не му върви в любовта. След като приятелката му претърпя спонтанен аборт и забременя отново, всички си помислиха, че мечтата им за щастливо семейство е напът да се сбъдне. Преди броени дни певецът стана татко на момченце и сподели емоциите си в социалните мрежи. Малко след радостната вест, дойде и тази, че той се е разделил с Мелани Мартин, родила му детето.

Изпълнителят шокира своите последователи, като само седмица след като посрещна детето си в родилното, им съобщи, че се чувства излъган и няма да живее с него под един покрив.

„Поради лични причини Мелани Мартин и аз решихме да се разделим“, написа той.

33-годишният мъж намекна, че приятелката му е заговорничела с неговата сестра близначка – Ейнджъл, с която той отдавна не общува. По думите му, тя го е лъгала през цялото време (бел. ред. – двамата са заедно от близо две години).

Детето – приоритет след раздялата

Малко след като съобщи, че е станал татко за първи път, Арън сподели снимка от болницата, в която току-що му дават да отреже пъпната връв. По-късно той я изтри, най-вероятно по настояване на майката, с която са имали противоречия още преди момченцето да проплаче.

Все пак, по-късно певецът сподели наново кадрите с новороденото и дори го показа по-отблизо. След това уточни, че въпреки раздялата, детето ще е приоритет и за двамата, които ще се постараят да не му липсва нищо.

„Мел и аз оценяваме подкрепата и загрижеността, която ни показахте“, написа той в Twitter, благодарейки за подкрепата и помоли да се съобразяват с това, че и двамата преминават през труден момент.

„Сега нямам семейство. Бях измамен... Не мога да повярвам, че тя ме предаде по този начин. Дадох ѝ света...“, написа още той по повод държанието на Мелани Мартин.

Междувременно, близък до изпълнителя сподели, че бившата му годеница смята да се премести да живее в Лас Вегас с бебето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари