IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралица Елизабет с нов удар към принц Хари

1 декември 2021 17 50

Тя бе на кръщенето на двама свои правнуци, но не и на децата на херцозите на Съсекс

Кралица Елизабет с нов удар към принц Хари

В края на миналия месец британското кралско семейство кръсти наведнъж двама наследници – синовете на принцеса Юджини и Зара Тиндъл. Експертите са уверени, че присъствието на кралица Елизабет II на церемонията е било голям удар за херцога и херцогинята на Съсекс.

Всички знаят, че напоследък Нейно Величество има здравословни проблеми и отмени всичките си бизнес срещи, но не можеше да пропусне кръщенето на двамата си правнуци.

Кралският експерт Нийл Шон в своя канал в YouTube каза, позовавайки се на източник, близък до двойката, че принц Хари и Меган Маркъл планират точно същата церемония по кръщението за дъщеря си Лилибет. Те също искаха да имат „кралско кръщене“ в присъствието на Елизабет II.

„Присъствието на Нейно Величество на кръщенето остана неясно до последния момент, дори не беше ясно дали тя изобщо ще бъде в Уиндзор тази неделя. Но тя се приготви и успя да присъства. Сега, няколко дни по-късно, двамата бивши членове на британското кралско семейство не се чувстват добре.“

Нийл предположи, че Хари и Меган „не осъзнават, че са извън полезрението на кралството“, след като се оттеглиха от кралските задължения през март 2020 г.

„Те искаха да бъдат нормални хора извън очите на обществеността и Нейно Величество кралицата им удари най-големия шамар, който можеше да бъде ударен на бившия ѝ любим внук“.

Между другото, херцозите на Съсекс не обявиха официално желанието си да кръстят дъщеря си в Уиндзор. Но някои кралски експерти, особено Ричард Идън от Daily Mail, казаха, че Хари и Меган искат Лилибет, като брат ѝ Арчи, да бъде кръстена с членове на кралското семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Мила ( преди 2 години )
Да не искат кралицата да отиде в Калифорния заради тях!? Нали бяха комшии. на Опра? Щом се отказват от кралски задължения,няма да имат и кралски права. Много е логично!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар