IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона отново в студиото – не за нова песен, а заради татуировка

1 декември 2021 17 40

Ето какво означава тя

БГНЕС

БГНЕС

Мадона влезе отново в студиото! Когато чуят тези думи, много от феновете на певицата биха се зарадвали, че тя най-сетне ще пусне някоя нова песен. Да, ама не! След скандала с нейните полуголи снимки, тя е решила да си направи нова татуировка, а творенето на музика ще остави най-вероятно за след празниците.

Звездата сподели видео, в което виждаме как посещава татуиста си Ел Рамирес.

По-малко от година след като направи първата си татуировка – на лявата китка, тя решава да добави още нещо до нея.

„Завършвам трилогията от татуировки, които планирах да направя“, казва Мадона, показвайки надписа, който е избрала да ѝ направят.

Докато певицата търпеливо чака татуистът да си свърши работата, нейните деца я подкрепят, наблюдавайки процеса отстрани.

Какво означава надписът на китката на Мадона?

Опряла ръката си на челото, звездата показва, че има някакви завъртени букви на китката. Самата тя разкри в Инстаграм, че надписът е на иврит и означава „целуната“.

Думата е поставена точно до предишната татуировка на Мадона, която е съвкупност от първите букви на всяко едно от децата ѝ.

Поп иконата честити на последователите си Ханука и посочи, че животът е едно пътуване, можем да скъсим дистанцията между човечеството и Космоса.

Ако се чудите коя е третата татуировка, направена от изпълнителката през 2021 г., ще ви припомним, че тя е свързана с нейния албум Madame X. Тя избра да си постави знака X на другата китка.

Междувременно в клипа виждаме и как певицата прави малък хикс на своя татуист. Но самата тя изтъкна, че не се справя много добре с машинката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари