IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек по бански и с бира в басейна

1 декември 2021 15 00

Актрисата неслучайно избра Gucci

Снимка: БГНЕС

Американската актриса от мексикански произход Салма Хайек обича да показва в каква форма е. Звездата от „Домът на Гучи“ се снима по бански и сподели фотоса на страницата си в Instagram.

На снимка, публикувана в интернет, 55-годишната знаменитост е заснета в басейн с мокра коса в цял черен бански от луксозната марка Gucci с дълбоко деколте. Естествено ѝ изборът на марка не е случаен, все пак актрисата участва в новия филм на Ридли Скот „Домът на Гучи“, който миналата седмица излезе премиерно.

Образът ѝ се допълва от голям пръстен. Хайек държи в ръката си чаша безалкохолна напитка. Публикацията е получила над 1,4 милиона харесвания.

Феновете оцениха външния вид на актрисата и започнаха да пишат комплименти в коментарите. „Секси“, „Изглеждаш невероятно!“, „Най-красивата жена с невероятни очи и гърди“, „Съвършенство“, „Салма винаги изглежда просто перфектно“, възхищаваха се те.

Хайек обича да показва тялото си и да поддържа вниманието на феновете си.

През октомври актрисата се показа на премиерата на The Eternals в Лос Анджелис. Тя излезе с черна прилепнала рокля, която беше украсена с дълбоко деколте и цепка на бедрото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари