IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дичо черпи с риба за рождения ден

3 декември 2021 14 40

Певецът стана на 48, споделя рецепти в кулинарен влог

БГНЕС

БГНЕС

„Чичо Дичо черпи“. Така се казва новото начинание на Дичо Христов – ДИЧО. На 1 декември известният български музикант стана на 48 г. и обяви, че ще направи свой кулинарен влог в канала си в YouTube.

„Приятели, скоро започва новото ми предаване“, сподели той във Facebook, изтъквайки, че за него да снима как готви е едно ново „откачено изживяване“.

От снимката на рожденика става ясно, че той ще приготвя риба – такава, каквато често улавя със своите въдици.

Певецът, който е горд татко на две момиченца, обича да готви най-различни вкуснотии за тях и половинката си. Той неведнъж е споделял пред медии, че не го е срам от това, че прекарва повече време в кухнята. Там му помага неговата любима – Карина Попова. А ходенето за риба е друго нещо, което той обожава. Чрез него релаксира сред природата.

Драгомир Симеонов, Добромир Банев, Искра Ангелова, Ирина Тенчева, Димитър Павлов, Теди Кацарова, са част от известните имена от българския шоубизнес, които поздравиха Дичо за смелостта да дава съвети за готвене, съревновавайки се с многото инфлуенсъри у нас.

„Честито и на момчето Дичо. Обичам го от 100 години, че и повече, още от времената на „Рег долс“, „Бонкърс“ във Варна и манията „D2“. Не знам дали знаете, но веднъж на концерт в Лондон на Кирил Маричков му подвикнали от публиката: Аре бе, няма ли да изпеете „Две следи“ на „D2“!!!“, сподели от своя страна тв водещият Ники Кънчев, който изтъкна, че певецът е роден на една дата с колежката си Мария Илиева.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари