IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маги Уилър с признание за Джанис и Чандлър в „Приятели“

4 декември 2021 15 00

Феновете на сериала не могат да сбъркат истеричния ѝ смях

Getty

Getty

„О, боже мой! Чандлър Бинг!!!“. Ако сте гледали сериала „Приятели“, няма как да не познаете на кого е тази реплика. Точно така! На самата Джанис. Тя се смее толкова специфично, че Чандлър би я познал, дори и да се намира на няколко преки от нея. Наскоро Маги Уилър, изиграла култовия образ в продукцията, превърнала се в любима на мнозина, разказа как би искала да се развие екранната ѝ връзка. В този сценарий Моника я няма.

В своето ново видео, публикувано в платформата TikTok, 60-годишната актриса (леле, как лети времето) направи изненадващо за мнозина признание.

„Никой не говори за единствената грешка в „Приятели“, пее изпълнителката и автор на песни JAX, ползваща оригиналната мелодия, с която започва ситкомът от 90-те. В един момент към нея се присъединява Джанис, при това с онази усмивка, която прави винаги, когато среща приятелите на бившия си.

„Най-добрата двойка в шоуто“,  смята певицата.

„Чандлър, ще те чакам, когато с Моника се разведете... Ще те чакам, знаеш, че винаги си ме обичал повече. Обичаш ме, Чандлър Бинг!“, пее Уилър, която отново влиза в образа на Джанис.

Забавната песничка завършва с шантавия смях на актрисата, който не само Чандлър, а и неговите приятели, не можеха да търпят въобще.

През 2016 г. Маги Уилър гостува в предаването „Тази сутрин“ на ITV, където разказа как е измислила нейния незабравим кикот в „Приятели“. По думите на звездата, той е нещо средно между звуците на делфин, звукът от човката на Уди Кълвача и смеха на Арнолд Хоршак от ситкома „Welcome Back, Kotter“.

Още на първата репетиция актрисата решила, че ще е забавно да се смее, когато Чандлър казва нещо.

„Смехът ме спаси, защото Матю Пери е много забавен и понеже трябваше да работя с него, знаех, че ще ме разсмее. Ако Джанис не можеше да се смее в образ, знаех, че съм в голяма беда. Затова и смехът ѝ съществува“, обяснява тя.

Вместо Чандлър да се радва на това, че Джанис прихва да се смее, той направо изпада в ужас и понякога казва: „Убий ме, убий ме веднага! и прави ужасни физиономии.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари