IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове питат Кортни Кардашян бременна ли е

3 декември 2021 08 40

Звездата провокира въпроса с новите си снимки

БГНЕС

БГНЕС

Някои хора нямат друга работа, освен да ровят из профилите на звездите, които следват. Вместо да се вдъхновят от тях за нови тоалети или прически, предпочитат да ги критикуват за начина, по който изглеждат. Подобно на своите сестри Ким и Кайли, Кортни Кардашян също коригира своите кадри преди да ги пусне в профилите си в социалните мрежи. Наскоро тя провокира феновете да ѝ зададат един важен въпрос.

„Това бременно коремче ли е?“, „Бейби мама“, пишат последователи на риалити звездата в Instagram по повод нейната галерия от басейна. Там тя е по бански и сякаш коремът ѝ е голям, което веднага накара някои да смятат, че може би ще дари Травис Бейкър с наследник.

Ядосана от това, че за пореден път я изкарват бременна, Кортни веднага написа:

„Наистина ли ще правите това всеки път, когато публикувам снимка?“.

По-рано този месец, почивайки си с децата в Мексико, Кортни сподели как си изкарват на плажа, където яздят коне. Там отново се забелязва леко заоблено коремче.

Годеницата на Травис Бейкър обаче не се притесни от подмятанията и сподели как изглежда по бански, но там сякаш коремът ѝ е различен, а някои отбелязаха че е заради фотошопа, който е ползвала.

„Аз съм жена и имам ТЯЛО“, написа тогава Кардашян, посочвайки, че не се срамува от своите извивки.

Правейки смешна физиономия пред камерата, Кортни показа, че не ѝ пука от това какво мислят другите. И привлече вниманието с нещо друго, освен своя корем – кожения топ с животински принт в черно и червено.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Ралица ( преди 2 години )
Казва се Травис Баркър, не Бейкър.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар