IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Били Айлиш разкри броя на татуировките си

3 декември 2021 10 50

Певицата с ново интервю за Vanity Fair

БГНЕС

БГНЕС

Как се промени Били Айлиш през последните 5 години? Отговор на този въпрос ни дава Vanity Fair. Изданието прави интервюта с певицата от 2017 г. насам, като наскоро сподели най-новото, в което тя говори откровено за своята визия и разкрива колко татуировки има.

„Сега съм много по-открита за нещата“, казва певицата, която през 2021-а стана доста по-женствена, боядисвайки косата си руса и заменяйки широките дрехи с официални рокли.

„На прага на 100 милиона последователи, Били Айлиш е готова да се върне в света като най-удобната версия на себе си“, пише изданието, представяйки видеото, в което може да видим как Били отговаря на едни и същи въпроси сега и преди няколко години.

Миналата година Айлиш бе категорична в поредицата Same Interview, че феновете „никога“ няма да видят нейните татуировки. Но после тя се появи в целия си блясък – на червения килим на Met Gala. И благодарение на нейната дълга рокля с цепка видяхме, че има една на бедрото си.

„Сега имам три татуировки. Имам една тук, на която пише „Айлиш“. Да, обичам се“, казва тя, сочейки под гърдите си.

Били обяснява още, че другите две татуировки се намират в областта на ребрата и едната ѝ китка.

По думите на 19-годишната изпълнителка, тя много обича татуировките, като има идеи за още няколко, въпреки че нейната майка не одобрява това.

Връщайки се назад във времето, през 2019-а младата звезда казва, че вече иска да има татус:

„Без рисунки на лица... Искам да си направя две татуировки, които никой никога няма да види“.

Една от татуировките на Айлиш е свързана с феите от любимата ѝ книга като малка – Fairyopolis. „Те са като моите малки феи ангели пазители“, добавя тя.

Носителката на „Грами“ посочва, че все пак няма намерение да се татуира цялата.

„От домакинството на Met Gala до причината, поради която Оскар де ла Рента вече не продава кожи, гледайте, за да видите колко е пораснала Били след първото си интервю през 2017 г.“, отбелязват още от Vanity Fair, приканвайки ни да гледаме видеото, събрало отговори на въпрос от нейните интервюта между 2017-а и 2021 г. Ето го и него:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари