IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременна ли е Риана?

6 декември 2021 08 30

Не за първи път феновете ѝ спекулират с тази тема

Снимка: БГНЕС

Американската R&B звезда Риана взе участие в церемонията по честване при обявяването на Барбадос за самостоятелна държава. След като снимките на певицата от церемонията се появиха в социалните мрежи, феновете започнаха да подозират, че певицата очаква бебе.

Риана е със заоблено коремче и подозренията вървят натам, че звездата чака бебе от гаджето си – американския рапър и продуцент A$AP Rocky.
Слуховете още не са потвърдени нито от Риана, нито от партньора ѝ.

В Twitter обаче неин фен написа: „Риана очаква първото дете от A$AP Rocky.“ Тази публикация е получила хиляди споделяния, въпреки че няма доказателства за това твърдение.

Интересното е, че това не е първият път, в който Риана е подозирана, че е бременна. През 2019 г. новината, че звездата чака бебе, също беше преувеличена.

„Не мисля за такива неща. Но не знам... Всичко е по Божията воля. Ще очаквам с нетърпение слуховете за нова бременност след това интервю“, коментира певицата разговора за бременността си в интервю за Vogue.

Между другото, Риана и A$AP Rocky, според различни източници, са заедно от 2018 г. Двойката от време на време попадаше под прицела на папараците, но двамата не бързаха да разкриват романтичната си връзка.

През септември 2021 г. двойката направи първата си официална поява на червения килим на Met Gala.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари