IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разочароваха ли Меган Маркъл и принц Хари Spotify?

4 декември 2021 21 00

Херцозите на Съсекс може да загубят сделка за милиони

Снимка: БГНЕС

„Миналата година принц Хари и Меган Маркъл подписаха многогодишен договор с услугата за аудиострийминг Spotify. Сделката беше на стойност 25 милиона долара. Въпреки това, се заговори, че съпрузите рискуват да подкопаят доверието на партньорите си.

Факт е, че херцогът и херцогинята на Съсекс пуснаха само няколко подкаста с продължителност 35 минути за една година. През 2021 г. също трябваше да излезе шоу с участието на двойката, но излизането беше отложено. Според The Sun миналогодишният проект струва повече от 650 000 долара на минута. И изглежда, че търпението на ръководството на дигиталния гигант се изчерпва.

Липсата на нови подкасти накара Spotify да постави под въпрос сделката за Меган и принц Хари. „Spotify бяха щастливи да подпишат договор с двойката, но липсата на съдържание ги озадачи. Освен това изглежда херцозите на Съсекс нямат проблем да създават съдържание за други платформи“, каза източникът.

Известно е, че сега двойката трябва да спази сроковете, предвидени в договора им. Очаква се херцогът и херцогинята на Съсекс да представят нови подкасти в началото на следващата година.

Ако загубят тези средства, ще се окаже труден период за принц Хари и Меган Маркъл, тъй като и двамата имат много разходи покрай скъпото имение, в което живеят, а и не могат да разчитат вече на средства като членове на кралското семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари