IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брадли Купър и Ирина Шейк отново заедно

3 декември 2021 14 30

Дали двамата са готови да възобновят отношенията си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Една от най-шокиращите звездни раздели беше тази между Брадли Купър и Ирина Шейк. Двамата изглеждаха като стабилно и щастливо семейство, опитвайки се да стоят далеч от светлината на прожекторите и пазейки личното пространство на дъщеря си Леа. Актьорът и моделката рядко присъстваха заедно на светски събития, а по интервюта говориха оскъдно за връзката си и случващото се у дома.

Всички фенове бяха сигурни, че Брадли и Ирина ще останат завинаги заедно, но през 2019 година те шокираха света, обявявайки раздялата си. Обещаха, че остават приятели и най-важното за тях е Леа да расте в нормална среда, в която вижда, че родителите ѝ се разбират и се подкрепят. За кратко Шейк имаше връзка с Кание Уест, но в края на лятото двамата сложиха край, а малко след това моделката беше забелязана в компанията на Брадли. Това накара много техни почитатели да се надяват двамата да си дадат втори шанс и този път той да е вечен.

Ирина Шейк

Снимка: БГНЕС

Надеждите на всички поддръжници на любовта между Купър и Шейк се увеличиха още повече, след като рускинята се появи на червения килим преди премиерата на новия филм на актьора. В Ню Йорк се проведе специална прожекция на Nightmare Alley, за която Ирина беше получила покана.

Шейк отново прикова погледите с тоалета си, избирайки изцяло черен костюм на бели райета от Burberry, състоящ се от сако и панталони с висока талия. Моделката реши да замени класическата риза с нещо по-секси, обличайки кожено боди. Всичко това беше допълнено от черен клъч, черни токчета с остър връх и червено червило. Косата ѝ беше стегнато вързана на опашка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Брадли Купър пък реши да заложи на класиката, обличайки черен смокинг, бяла риза и черна вратовръзка. Той не позира заедно с Шейк, но самото присъствие на моделката събуди любопитството на медиите и феновете.

В новия си филм Купър играе Сантон Карлисъл – човек, който лъже хората, че може да чете мисли. Участват още Кейт Бланшет, Тони Колет, Уилям Дефоу, Ричард Дженкинс, Руни Мара, Рон Перлман, Мери Стийнбурген и Дейвид Стратърн.

Пред Entertainment Tonight Брадли споделя, че присъствието на Шейк на премиерата е много специално за него. Той обаче не разкри повече детайли около отношенията си с моделката и какво означават все по-честите им събирания.

Ирина Шейк

Снимка: Getty Images

Преди две седмици двамата бяха забелязани да се разхождат ръка за ръка в Ню Йорк. Актьорът беше заснет как се усмихва, а Ирина го държи за лакътя. Изражението на моделката не беше разгадано, тъй като тя носеше предпазна маска на лицето си и слънчеви очила. Двамата все още не са коментирали снимките и отказват да споделят дали има възможност любовта им да се възроди.

Независимо от развитието на отношенията им, Брадли и Ирина винаги ще останат приятели. „Те често са заедно като семейство и правят неща заедно. Разбират се добре и всичко между тях е наред“, казва източник пред E!News. Допълва, че в момента двамата все още се опитват да намерят правилния ритъм и да разберат как най-добре може да се грижат за дъщеря си Леа, ако останат разделени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари