IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ще покажат ли принц Хари и Меган Маркъл малката Лилибет?

6 декември 2021 18 00

Херцозите на Съсекс отдавна не спазват кралските традиции

Снимка: БГНЕС

Кралското семейство има традиция да издава коледни картички всяка година. Принц Хари и Меган Маркъл поставиха изображението на сина си на празнични сувенири още от раждането на първото им дете, син Арчи.

Възможно е кралските фенове вече да имат възможността да получат коледна картичка с участието на шестмесечната дъщеря на Съсекс, Лилибет. Това ще бъде първата Коледа на правнучката на кралицата и всички очакват с нетърпение да видят бебето.

Херцогът и херцогинята на Съсекс имат трудни отношения с пресата, те на практика напълно крият двете си деца от очите на обществеността. Обществеността е свикнала да вижда кралските бебета в рамките на часове след раждането им.

Но за разлика от други членове на кралското семейство, принц Хари и Меган Маркъл все още не са публикували снимки на бебето Лилибет и не са показали порасналия си първороден син.

„Когато малките деца на херцозите на Съсекс пораснат, те ще се сблъскат с неизбежен тормоз от досадни папараци – фотографи, изскачащи от храсти и паркирани коли“, казва кралският писател Кристофър Андерсън в интервю за Daily Beast.
„Сигурен съм, че Хари иска да предпази децата си от тази травма възможно най-дълго, за да могат да имат „нормално“ детство“, продължи експертът.
Припомняме, че дъщерята на херцога и херцогинята на Съсекс се роди през юни тази година в Калифорния, където двойката се премести, след като се отказа от кралските задължения.

Досега бебето Лилибет не е запознато лично с прабаба си кралица Елизабет II. Според някои доклади, поради пандемията на COVID-19, Меган и Хари не успяха да летят до Обединеното кралство и представиха новородената си дъщеря на Нейно Величество чрез видеовръзка.

Възможно е кралските фенове вече да имат възможността да получат коледна картичка с участието на шестмесечната дъщеря на Съсекс, Лилибет? Отговорът още не е ясен, но това ще бъде първата Коледа на правнучката на кралицата и всички очакват с нетърпение да видят бебето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари