IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло и Алекс Родригес, Ана де Армас и Бен Афлек: Звездните раздели на 2021 година

3 януари 2022 12 00

Любовта между някои звезди не издържа дълго време

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

2021 година ще бъде запомнена в светските среди като годината, в която Бен Афлек и Дженифър Лопес възродиха любовта си. Двамата се събраха след 17-годишна раздяла и буквално подлудиха не само феновете, но и звездните си приятели. Преди това те бяха в множество различни връзки, дори сключиха и бракове, но нищо от това не проработи. Очевидно Бен и Джен са един за друг.

Преди обаче да се съберат, актьорът и изпълнителката трябваше да се съвземат от поредната си провалена връзка. Афлек се раздели с Ана де Армас, а Лопес отмени годежа си с Алекс Родригес. Към тях се присъединиха и още звездни двойки, които не успяха да задържат пламъка на любовта. Дали заради натоварени графици, или обвинения в тормоз, краят на любовта беше неизбежен за някои известни личности.

Ето кои звезди сложиха точка на романтичните си взаимоотношения през тази година

Шон Мендес и Камила Кабейо

В края на годината Шон Мендес и Камила Кабейо решиха, че е време да се разделят. Двамата написаха общо съобщение в социалните мрежи, с което обявиха, че поемат по различни пътища, но остават приятели.

„Решихме да прекратим романтичните си взаимоотношения, но нашата любов един към друг остава все толкова силна. Започнахме връзката си като най-добри приятели и ще продължим да бъдем такива“, гласеше писмото, подписано от Шон и Камила. Двамата благодариха на феновете за подкрепата и заявиха, че продължават напред.

Шон Мендес

Снимка: Getty Images

Връзката между младите изпълнители започна през юли 2019 година, като преди това те бяха доста близки приятели. В документалния си филм Мендес споделя, че винаги е харесвала Камила, но тя дълго време го е приемала само като приятел. Той разкри, че почти всичките му песни са написани за нея и това е начин той да изрази чувствата си.

Двамата дори прекараха изолацията заедно, като си взеха и общо куче, което сега остава под грижите на Камила. Шон пък пусна песента It'll be Okay, която в превод означава „Всичко ще бъде наред“. Феновете приеха, че това е изповедта му след раздялата, като засега няма потвърждение на тези твърдения.

Зейн Малик и Джиджи Хадид

Докато Шон и Камила се разделиха съвсем приятелски, нещата между Джиджи Хадид и Зейн Малик въобще не стоят по този начин.

Преди да обявят раздялата си, звездите, които имат и едногодишна дъщеря Кай, попаднаха в центъра на огромен скандал, който включва и майката на Джиджи – Йоланда. Според г-жа Хадид, Зейн я е бутнал във врата на дрешник, който ѝ причинило физически травми и емоционален стрес. Тя подаде оплакване срещу него, като към това бяха добавени още три обвинения в тормоз. Изпълнителят е осъден на по 90 дни пробация за всяко едно провинение и трябва да се подложи на курс за управление на гнева. Също така Зейн няма право да се свързва по никакъв начин с Йоланда.

Зейн Малик

Снимка: Getty Images

Предполагаемият инцидент се случва в къщата на Зейн и Джиджи, когато изпълнителят е оставен да се грижи за дъщеря си Кай. Хадид е била на Седмицата на модата в Париж. По това време Йоланда влиза в къщата без предупреждение и свадата между нея и Малик започва. Според обвиненията, изпълнителят е обиждал и псувал Йоланда, след което я блъска във врата на дрешник.

Малко след като новината за нападението излезе в социалните мрежи, Зейн излезе с официално съобщение, в което твърди, че не е направил нищо нередно и е искал да защити дъщеря си. Той помоли Йоланда да не коментира случая публично и проблемът да бъде разрешен у дома.

Въпреки недоказаната вина, Зейн и Джиджи решиха да се разделят, като остават посветени на грижите на дъщеря си.

Пийт Дейвидсън и Фийби Диневор

Една от изненадващите връзки на 2021 година беше тази между Пийт Дейвидсън и Фийби Дайнвор. Комикът и актрисата от „Бриджъртън“ излизаха само четири месеца, през които се появиха заедно на няколко светски събития, включително и тенис турнира „Уимбълдън“ през август.

В началото на взаимоотношенията им източник сподели, че Пийт е много хлътнал по Фийби и често лети между Ню Йорк и Англия, където актрисата снимаше втория сезон на „Бриджъртън“. Приятелят на комика допълва, че той не се притеснявал от пътуванията, защото искал да прекара всяка свободна минута с приятелката си. От своя страна пък Дайнвор обожавала това внимание и все по-силно започвала да хлътва по комика.

Пийт Дейвидсън

Снимка: Getty Images

Въпреки усилията на двамата да задържат връзката си, разстоянието и натоварените им графици се оказват по-силни и ги разделят. Сега Пийт е във връзка с Ким Кардашян, която също попада в нашия списък за звездни раздели.

Паулина Порижкова и Арон Соркин

Още една връзка, която продължи твърде кратко.

Паулина Порижкова и Арон Соркин се разделиха само няколко месеца, след като направиха дебюта си като двойка на наградите „Оскар“. Новината за раздялата беше потвърдена от 56-годишната моделка, която сподели снимка на двамата, върху която беше поставила разбито сърце. Все пак Порижкова благодари за срещата си със Соркин и заяви, че той ѝ е помогнал в труден момент от живота ѝ.

Полина Порижкова

Снимка: БГНЕС

„Той ми помогна да се излекувам и да повярвам в себе си. Наистина може би няма по-добър мъж, друг човек, който по-добре да се вписва в думата „мил“. Той е брилянтен, остроумен, забавен и секси. Но колкото и да ни се искаше да бъдем две птички в едно гнездо, ние все още сме патица и гъска“, написа моделката в социалните мрежи. Тя обяви, че повече няма да говори за раздялата, защото не иска да нарушава личното пространство на режисьора.

Кейти Холмс и Емилио Витоло

Лятото на 2021 година не започна никак добре за Кейти Холмс и Емилио Витоло. Двамата се разделиха през май месец след бурен романс, няколко снимки в социалните мрежи и романтични срещи в големия град.

Говорител на актрисата сподели пред Us Weekly, че тя и ресторантьорът от Ню Йорк са се разделили по най-добрия начин и си остават приятели. Така и не беше съобщена причината за прекратените взаимоотношения, като представителят на Холмс твърди, че любовта между двамата просто се е изпарила. „Кейти и Емилио се насладиха на времето си заедно, но просто нещата не потръгнаха. Тя се фокусира върху дъщеря си Сури и предстоящите си проекти“, категоричен беше говорителят.

Връзката между двамата беше потвърдена през септември 2020 година, когато Холмс беше забелязана страстно да целува Емилио. През следващите няколко месеца двамата не криеха любовта си, като често бяха снимани да се разхождат ръка за ръка, да споделят топли прегръдки или романтични целувки. Актрисата дори се запозна с бащата на Витоло, като това накара феновете да помислят, че нещата между влюбените се задълбочават.

Оказва се обаче, че всичко просто е било един кратък бурен романс.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес

Една от най-големите изненади в светските среди беше поднесена от Дженифър Лопес и Алекс Родригес. Двамата обявиха, че развалят годежа си през април тази година.

„Ще продължим да работим заедно и да се подкрепяме в общите ни бизнес начинания и проекти. Искаме най-доброто за другия и неговото семейство. За да запазим личното пространство на децата ни, това е единственият коментар, който имаме по темата“, казаха те в официално съобщение.

Дженифър Лопес

Снимка: БГНЕС

Проблемите между звездите започнаха много по-рано, но те упорито отказваха да ги признаят. Феновете заподозряха, че Джей Ло и Алекс може да вървят към раздяла, когато Родригес беше заподозрян в изневяра с риалити звездата Мадисън Лекрой. Тогава изпълнителката и спортистът отрекоха всичко това и заявиха, че остават единни срещу клюките и опитите за проваляне на връзката им.

Няколко седмици по-късно обаче Джей Ло и Алекс тръгнаха по различни пътища. Сега певицата е в прегръдките на Бен Афлек, с когото се събра след 17-годишна раздяла.

Ким Кардашян и Кание Уест

В началото на 2021 година Ким Кардашян обяви, че подава молба за развод. Тя и Кание Уест бяха заедно 7 години, а през това време им се раждат четири деца. Всичко това обаче не успя да ги задържи заедно и вече всеки е свободен.

Според източници, двамата са опитали да спасят брака си чрез обща терапия, но тя не помогнала и краят е бил само един – развод. Приятели на двойката разказват, че Ким е била инициаторът на раздялата, като е искала да помисли върху бъдещето си и да поживее малко сама. „Той е добре. Тъжен е, но е добре. Знае, че неизбежното ще се случи и знае, че ще се случи скоро“, казваха те за Кание през януари.

Ким и

Снимка: БГНЕС

Други източници пък твърдят, че на Уест му е писнало от клана Кардашян-Дженър и живота им на риалити звезди. Близък до двойката дори отива по-далеч и споделя, че рапърът не може да понася известните дами.

В края на тази година обаче Уест напълно промени мнението си и заяви, че е готов на всичко, за да си върне Ким. От своя страна, тя започна нова връзка с Пийт Дейвидсън и по нищо не изглежда, че иска да се завърне при бившия си съпруг.

Бен Афлек и Ана де Армас

Още една раздяла, която се случи още в началото на 2021 година. Ана де Армас и Бен Афлек решиха, че е време да прекратят отношенията си след едва едногодишна връзка.

„Всеки от тях се радва на живота си. Между двамата винаги ще има любов“, казва източник пред E!News. Новината за раздялата дойде само 10 месеца, след като Бен и Ана започнаха да се срещат, след като се запознават на снимачната площадка на общия си филм Deep Water.

През март миналата година двойката замина за Куба, която е родната държава на Армас. Именно тогава започнаха слуховете, че между актьорите отношенията са повече от професионални и двамата постепенно започнаха да показват любовта си на публични места. Когато пандемията започна, Ана и Бен решиха да се изолират заедно, като постоянно бяха хващани от папараците на разходка из квартала.

Бен Афлек

Снимка: Getty Images

Благодарение на актрисата, Афлек успя да се отърси от мрачния период, в който бе попаднал след развода си с Дженифър Гарнър. Според източници, тя му е помогнала да изтрезнее и да влезе отново в релси. Ана дори се запозна с трите деца на приятеля си – Вайълет, Серафина и Самюел.

Въпреки бурната любов между двамата и слуховете за годеж, Бен и Ана се разделят. Според източници, актрисата е сложила край на връзката, защото не искала да се мести в Лос Анджелис, където живее Афлек, за да е по-близо до децата си. Малко по-късно Бен намира отново любовта в лицето на Дженифър Лопес, която явно няма нищо против да лети между Маями и Ел Ей, за да прекарва време с любимия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари