IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зендая и Том Холанд си разменят влюбени погледи

6 декември 2021 17 40

Това е дебютът им на червения килим, откакто разкриха, че са двойка и в живота

БГНЕС

БГНЕС

Том Холанд и Зендая си разменяха влюбени погледи на червения килим, на последното събитие по повод предстоящия им филм „Спайдърмен: Няма път към вкъщи“ в Лондон. Двойката, за която наскоро се разбра, че е заедно и в реалния живот, не се поколеба да демонстрира любовта си на показ, за радост на своите фенове.

От последните снимки на Том и Зендая се вижда как 25-годишният британски актьор нежно държи ръката на своята американска колежка и любима жена, докато двамата се взират един в друг, шепнат си и се смеят пред камерите.

Вижда се, че Зендая и Холанд наистина са влюбени, а новият им филм е третият филм от франчайза и ще излезе по кината на 17 декември 2021 г. Преди няколко дни младата двойка се появи в „Шоуто на Греъм Нортън“ (в петък вечер), където сподели забавна история за заснемането на каскади на снимачната площадка. Двамата дори се пошегуваха за разликата в ръста си, която е в полза на дългокраката актриса.

Холанд и Зендая за първи път предизвикаха слуховете, че са заедно и в живота, а не само на екрана, през 2017 г., когато си партнираха в „Спайдърмен: Завръщане у дома“. Романсът им най-накрая беше потвърден през юли тази година, когато двамата бяха заснети да се целуват в колата на актьора.

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари