IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майкъл Бубле за коледната традиция на семейството му

8 декември 2021 10 50

Той и съпругата му са намерили начин да съчетаят двете си култури

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Коледните празници са все по-близо, а празникът няма как да мине без задължителните песни на Майкъл Бубле.

Изпълнителят се е превърнал в задължителна част от Коледа и също като Добрия старец, радва малки и големи всяка година. Тази той реши да ни поднесе своя подарък малко по-рано, пускайки специалния си проект „Коледата в града на Майкъл Бубле“. Премиерата беше на шести декември, като зрителите ще видят микс от комедия, музика и специални гости като Камила Кабейо, Джими Фалън, Хана Уадингам и много други.

Но какво правил кралят на Коледа, когато не създава проекти по това време? В интервю за E!News Бубле разкрива прекрасната музикална традиция, която семейството му изпълнява всяка година. „Пеем песента Feliz Navidad около 7000 пъти. Не се шегувам“, казва изпълнителят. Допълва, че коледното парче свири постоянно в дома му и дори е предпочитано пред собствените му песни.

Канадският певец, който е женен за аржентинската актриса Луисиана Лопилато от 2011 година, споделя, че двамата комбинират културните си традиции по време на празниците. „В културно отношение, ние сме много различни. В много от латинските страни, Бъдни вечер е доста по-голям празник. Подаръците се отварят както тогава, така и в коледната сутрин. Докато ние в Северна Америка ги отваряме само на Коледа“, обяснява Бубле.

Майкъл, който има три деца от Луисиана, казва че Ноа, Елиас и Вида знаят, че Дядо Коледа идва сутринта, но все пак имат малки подаръчета, които могат да отворят още на Бъдни вечер. Големите изненади обаче са запазени за 25 декември, когато под елхата са оставени даровете от Добрия старец и чакат да бъдат отворени. „По този начин обединяваме моята и културата на съпругата ми“, казва певецът.

Що се отнася до трите деца, те явно са започнали да следват стъпките на баща си. „Те обожават музиката. Аз никога не съм ги насочвал към нея, но те ходят на уроци по пиано. Синът ми дори участва в написването на песен, която е включена в новия ми албум“, гордее се Бубле. Въпреки че е само на осем години, Ноа е успял да измисли припева. Майкъл допълва, че всичките му деца са много талантливи и музикални.

В новия му проект „Коледата в града на Майкъл Бубле“ зрителите ще видят как Майкъл и Камила Кабейо ще се насочат малко към испанската култура, която е близка и на двамата. „Аз и съпругата ми сме големи фенове на Камила. Прекарал съм и много време в латиноамериканската култура. Половината от времето си го прекарвам в Аржентина“, казва певецът. Допълва, че в колата му често звучи песента Señorita, която е в изпълнение на Кабейо и Шон Мендес.

Ако искате още една причина, поради която да гледате „Коледата в града на Майкъл Бубле“, ще ви кажем, че Камила е взела със себе си и мариачи, които още повече разнообразяват коледната сцена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари