IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел призна, че е готова да се омъжи повторно

7 декември 2021 14 50

Певицата се радва на връзката си с Пол Рич

Снимка: БГНЕС

През 2019 г. Адел и Саймън Конеки се разделиха след седем години връзка. Певицата преживя тежка раздяла със съпруга си, но изглежда, че сега е настъпила нова глава в живота ѝ. Онзи ден тя призна, че отново е готова за брак.

В ново интервю Адел каза, че бракът дава усещане за стабилност и сигурност. И така тя би искала да се омъжи втори път: „Определено съм отворена за брак отново. Усещането, което изпитах, когато се омъжих, беше най-надеждното чувство в живота ми. И въпреки че първият път не продължи дълго, този статус ми липсва“, призна звездата по време на излъчването по радио SiriusXM.

Припомняме, сега певицата излиза със спортния агент Рич Пол. Слуховете за връзката им започнаха това лято, когато двойката беше забелязана на баскетболен мач във Финикс. През септември Адел публикува първата съвместна снимка с любовника си, като по този начин потвърди романса си с него.

Снимка

Преди време певицата сподели в интервю, че след разпадането на брака ѝ със Саймън Конеки се е чувствала унищожена. Явно е готова да продължи напред.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари