IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ед Шийрън: За малко не убих Елтън Джон в последния ни проект

9 декември 2021 10 50

Двамата пуснаха обща коледна песен

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ед Шийрън и Елтън Джон зарадваха феновете си, пускайки обща коледна песен. Парчето достигна до слушателите на 3 декември и вече е гледано над 14 милиона пъти в YouTube. Снимките на видеото обаче не са минали по най-гладкия начин.

В интервю за Apple Music Шийрън разкрива, че на снимачната площадка на Merry Christmas за малко е щял да рани фатално Елтън Джон. Ед и водещият Зейн Лов дискутираха новото парче на двамата изпълнители, когато рижавият британец сподели малко повече детайли около снимките и избягването на неприятен инцидент.

„Човече, за малко да го убия с един звънец. Във видеото има един момент, в който съм облечен като Дядо Коледа и ритам подарък, на който обаче имаше голям метален звънец. Днес видяхме по-внимателно записа и забелязахме, че звънецът лети доста близо до главата на Елтън и за малко не му я разбива“, казва Шийрън. Допълва, че истински се е изплашил, че е имало възможност да убие музикалната легенда.

Британецът обяснява, че видеото към Merry Christmas събира в себе си пародии на няколко велики британски песни, които са излезли около Коледа. Печалбите от клипа и песента ще бъдат поделени между Шийрън и Джон, като и двамата планират да ги дарят на специални каузи, близки до сърцето им.

Елтън най-вероятно ще ги насочи към своята фондация, която се бори с болестта СПИН, която беше основана още през 1992 година и се фокусира върху прекратяването на епидемията от ХИВ по целия свят. Ед пък смята да дари средствата на своята Suffolk Music Foundation, която помага на местни деца под 18 години да имат достъп до музикални инструменти и музикални уроци.

Приятелството между двамата артисти се разрасна още повече през последните години. Шийрън разкрива, че Джон му се обажда почти всеки ден, дори и разговорът им да е с дълготрайност 10 секунди. Именно едно от тези обаждания е довело до написването на Merry Christmas.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари