IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо ди Каприо опасно близо с бивше гадже

9 декември 2021 12 30

Красавицата се раздели с приятеля си миналия месец

БГНЕС

БГНЕС

Наскоро Леонардо ди Каприо се появи на червения килим в компанията на Дженифър Лорънс. Двамата присъстваха на представянето на филма „Не поглеждай нагоре“, в който участват. И макар да носеше костюм в мастиленосиньо, по-голямо внимание привлече бременната му колежка. Но всъщност, преди това актьорът бе забелязан с друга красива дама, която бе с него преди години.

По време на Седмицата на изкуствата в Маями, холивудската звезда и Нина Агдал са уловени да седят един срещу друг. Двамата са били гости на парти на Galore, където завързали приятелски разговор.

За тези, които не знаят, Лео излизаше със скандинавския модел през 2017 г. А сега отново флиртува с нея след като тя се раздели с гаджето си миналия месец. И може би ще си помислите, че е нормално бивши гаджета да се засекат веднъж в месеца. Но това не е единствения път, в който те са забелязани на едно и също място!

Леонардо ди

БГНЕС

Миналата седмица 47-годишният ди Каприо и 29-годишната красавица са били на парти на марката Richard Mille.

„Лео се държеше толкова тихо, със спусната шапка и маска през цялата нощ, че гостите и дори Нина, не забелязаха, че той е там“, казва присъстващ на събитието, цитиран от Page Six.

Според запознати, красавицата в момента не търси сериозна връзка, защото все още е афектирана от раздялата с Джак Бринкли-Кук, с когото бе близо четири години.

В профила в Instagram Нина Агдал непрекъснато показва своите секси тоалети, с което само затвърждава схващането, че за нея парти сезонът тече с пълна сила, нищо, че е претърпяла тежка раздяла с бившия. А дали скоро ще се върне в прегръдките на Леонардо ди Каприо, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари