IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледа 2021 – какви подаръци предпочита Кейт Мидълтън?

8 декември 2021 14 50

Жената на принц Уилям не иска децата ѝ да стоят с телефон в ръка

БГНЕС

БГНЕС

След като замъкът „Уиндзор“ грейна в празнична украса, Елизабет Втора започна постепенно да се подготвя за коледния обяд, който всяка година дава. Миналата година тя трябваше да спазва мерките срещу COVID-19 и не можа да събере цялата фамилия, но тази смята да го направи. А за това, освен вкусни ястия, трябват и подходящи подаръци за всеки един.

Преди време стана ясно, че като майка на три деца, кралицата не позволявала те да имат „Монополи“, а днес не би купила играта и на внуците си. На същото мнение може би е Кейт Мидълтън, която предпочита да купува на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи не твърде екстравагантни неща.

По-практични вместо технологични подаръци

Уилям и

БГНЕС

Според кралския експерт Кейти Никъл, Кейт Мидълтън не желае децата ѝ да не разполагат със свръхтехнологии. Те могат да имат всичко, но тя е на мнение, че като подрастващи те не бива да стоят с часове с телефони или таблети в ръка. По-скоро тя желае да се научат на повече неща, които ще са им от полза в живота.

Тази Коледа принц Уилям и семейството му ще бъдат в Сандрингам. Както и преди празниците, на децата няма да им е разрешено да гледат твърде много телевизия.

„Джордж обича своя iPad в училище. Той и Шарлот разбират доста от технологии и като повечето деца вероятно са написали някоя в списъка им с желания“, споделя Никъл пред ОК!. Според нея, родителите им доста внимават да не ги разглезят с твърде екстравагантни подаръци.

Камила, Елизабет

БГНЕС

Още в края на ноември Елизабет Втора обяви, че е готова да посрещне своите внуци и правнуци. Според хората от нейния екип, тя няма търпение за традиционното празнично събиране в имението си в Норфолк.

Коледа 2021 ще бъде по-различна за британското кралско семейство. За първи път на масата няма да присъства принц Филип, който почина през април.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари