IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Луиз Уиндзор може да приеме титлата от кралицата

9 декември 2021 14 50

Внучката на Елизабет Втора навърши пълнолетие наскоро

БГНЕС

БГНЕС

Лейди Уиндзор може да промени решението си и да приеме от Елизабет Втора титлата принцеса. Според близки до британския монарх, младото момиче е онова свежо попълнение, което семейството търси за част от официалните ангажименти.

Дъщерята на принц Едуард и съпругата му Софи навърши пълнолетие миналия месец. Тя все още не е обявила официално своето решение, но досега се говореше, че родителите ѝ пожелали тя да живее като обикновен човек. Още като се родила те посочили, че ще отхвърлят титлата, която ѝ се полага като наследница на едно от децата на кралицата.

„Лейди Луиз Уиндзор навърши 18 години на 8 ноември 2021 г. и забележителният рожден ден ѝ предостави възможност за най-голямата ѝ трансформация до момента“, пише The List.

лейди Луиз

БГНЕС

Вместо като братовчедките си Беатрис и Юджийн, Луиз не се нарича все още принцеса. Към нея се обръщат с дама – нещо, което искат родителите ѝ, за да води тя по-обикновен начин на живот като дете.

Ако не приеме титлата принцеса, Лейди Луиз ще трябва да работи, за да се издържа. Избере ли обратното, тя ще поеме конкретни задължения и може да бъде чудесен посланик на инициативи, свързани с младите хора в страната.

лейди Луиз

БГНЕС

Заради делото срещу принц Андрю и оттеглянето на принц Хари и съпругата му Меган в САЩ, младото момиче може и да размисли, за да помогне на своята многоуважавана баба да изчисти имиджа на своето семейство.

Преди няколко месеца Лейди Луиз Уиндзор направи своя телевизионен дебют, говорейки пред Би Би Сиза своя дядо. От покойния принц Филип тя наследява неговата любима карета, която управлява с удоволствие.

лейди Луиз

БГНЕС

„Херцогът на Единбург беше толкова ангажиран с моето управляване на карета, което беше толкова прекрасно, но леко страшно, защото той измисли спорта в голяма степен. Невероятно е, че се научих от него и това определено ни направи по-близки, мисля“, казва тя, цитирана от Daily Mail.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари