IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел и Рич Пол – любов на всички фронтове

14 декември 2021 10 30

Изпълнителката подкрепи приятеля си в новото му бизнес начинание

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Изглежда, че отношенията между Рич Пол и Адел стават все по-сериозни.

Изпълнителката наскоро използва социалните мрежи, за да промотира новото бизнес начинание на приятеля си. 39-годишният спортен агент, който представлява звездата Леброн Джеймс, сключи сделка с известна марка обувки, за да създаде своя колекция маратонки, която ще носи името 550.

„Невероятно! Честито, Рич Пол!“, написа Адел в своите истории в Instagram. Тя показа, че носи обувки от колекцията на приятеля си, чийто основен цвят е белият, а върху него има акценти от синьо и жълто. Разбира се, името Рич Пол е избродирано на езика, за да се знае точно кой седи зад създаването на тази маратонка. На друга снимка пък Адел рита във въздуха, като допълва кадъра с анимирано сърце.

Изпълнителката и спортният агент създадоха слухове за връзка през юли тази година, когато бяха забелязани заедно по време на финалите на Националната баскетболна лига в САЩ. Двамата дълго време криеха отношенията си от медиите, но на 14 ноември Адел призна пред Опра, че се намира в нова връзка. Тя сподели, че е срещнала Рич по време на парти на общ приятел.

Адел и

Снимка: Getty Images

„Отидохме на вечеря, която беше определена като бизнес среща, но аз много-много не вярвах на това. Тогава за първи път бяхме сами. Без приятели и мисля, че това е най-нормалният начин, по който хората се срещат в истинския живот“, казва Адел. Тя допълва, че Пол я е привлякъл със своето чувство за хумор, интелигентността си и невероятните постижения, които прави в своята професионална област.

Двойката започва своята любовна история четири месеца след официалния развод на Адел. Тази година тя се раздели със Саймън Конеки, от когото има и 9-годишен син Анджело. По време на интервюто си с Опра, изпълнителката обясни как настоящият ѝ романс е по-различен от всички предишни. „За първи път обичам себе си и съм способна да позволя на друг човек да ме обича“, категорична е звездата.

Тя допълва, че в момента с Пол още се напасват и ще бъде интересно какви ще са ѝ реакциите на всичко, което той прави и колко надълбоко в сърцето ѝ ще успее да влезе. Адел казва, че вече не третира любовта като игра, а търси стабилност и спокойствие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари