IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ана де Армас официално забрави за Бен Афлек

15 декември 2021 11 00

Актрисата беше забелязана да целува друг мъж

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Вече спокойно можем да кажем, че Ана де Армас официално е затворила страницата с Бен Афлек.

Преди няколко дни актрисата беше забелязана да целува Пол Боукадакис, който е един от изпълнителните директори на приложенията за запознанства Tinder. Според свидетел, двамата са разменили няколко бързи целувки докато са пазарували в Лос Анджелис. Той разкрива, че Пол е търсил слънчеви очила, а Ана му е помагала в избора на правилния чифт.

„Тя беше много щастлива и постоянно държеше ръката му. По едно време дръпна маската му надолу и го целуна докато чакаха да пресекат улицата“, споделя още свидетелят пред E!News. Според източник, близък до двойката, нещата помежду им са сериозни. Връзката им започнала още през пролетта, но засега Ана и Пол са искали да я държат далеч от светлината на прожекторите и да се наслаждават на всеки миг заедно, но без да вдигат много шум.

През юни беше съобщено, че Де Армас и Боукадакис са започнали да излизат, след като са се запознали чрез общ приятел. Според Page Six, актрисата дори се е срещнала с няколко членове от семейството на приятеля си. „Тя работи и е много заета, но все пак двамата някак си успяват да запазят връзката си и да поддържат пламъка помежду си“, казва източник пред E!News. Той допълва, че когато Ана е в Лос Анджелис, тя прекарва голяма част от времето си у дома с Пол. Двамата обичат да се разхождат и да си почиват от ежедневието.

И въпреки че романсът между Ана де Армас и Бен Афлек беше изключително публичен, сегашната връзка на актрисата строго се пази от медиите. Даже актрисата и Пол все още не са направили дебюта си в социалните мрежи, нито пък са присъствали на звездно събитие заедно. За премиерата на филма „Смъртта може да почака“, в който Де Армас прави дебюта си като момиче на Джеймс Бонд, Ана беше сама на червения килим.

2021 година беше доста натоварена за актрисата. В допълнение към „Смъртта може да почака“, тя ще участва в биографичния филм за Мерилин Монро, както и очаква новата дата за премиерата на Deep Water, където си партнира с бившия си приятел Бен Афлек. Според Variety, феновете ще видят Ана и в римейк на „Някои го предпочитат горещо“ през 2022 година. Освен това тя приключи и снимките по „Сивият човек“, където си партнира с Крис Еванс.

Оказва се, че освен в професионален план, Ана де Армас се справя чудесно и в личен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари