IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившата на Лео ди Каприо очаква момченце от мултимилиардер

17 декември 2021 11 00

Кели Рорбах е бременна от сина на собственика на „Уол-Март“

БГНЕС

БГНЕС

Звездата от филма „Спасители на плажа“ и бивш модел на Sports Illustrated Кели Рорбах и наследникът на „Уол-Март“ – Стюарт Уолтън очакват първото си дете заедно. Според сайта Page Six 31-годишната блондинка е в осмия месец от бременността си и очаква момченце следващия месец.

„Те вече са избрали име за бебето, но го пазят в тайна“, казва източник, близък до красавицата. Кели и Стюарт са заедно от 2017 година, а се ожениха на много дискретна церемония през 2019 г.

Състоянието на семейството на Уолтън се оценява на 238 милиарда долара. Всъщност това е най-богатото семейство в САЩ. Стюарт – чийто дядо по бащина линия е основателят на „Уол-Март“ Сам Уолтън – е в борда на корпорацията, както и в борда на Музея на американското изкуство „Crystal Bridges“, а също и в борда на „Национален въздушен и космически музей Смитсън“.

„Уол-Март“ e най-голямата верига магазини за търговия на дребно, както и най-голямата корпорация в света. Колкото до 40-годишният бъдещ татко и мултимилиардер, той е съосновател на Runway Group – „холдингова компания, която инвестира в недвижими имоти, хотелиерство и други бизнеси в Северозападен Арканзас“, според уебсайта на Walton Family Foundation.

Той е и основател на Game Composites, компания, която проектира и изгражда малки композитни самолети. Кели и Стюарт са посещавали университета в Джорджтаун. Тя е завършила бакалавърска степен през 2012 г., а той има диплома по право.

Рорбах премина от моделската професия към актьорско майсторство през 2016 г., когато беше избрана да облече червения бански на Памела Андерсън във филмовата версия на хитовия сериал на 90-те – „Спасители на плажа“ (Baywatch).

Кели не се е появявала на екран от 2019 г. За последно тя участва в сериала „ Йелоустоун“, както и във филма на Уди Алън „Един дъждовен ден в Ню Йорк“.

Приятел на блондинката казва, че тя все още получава предложения за роли, но в момента се е съсредоточила напълно върху живота си на милиардерска съпруга и бъдеща майка.

Рорбах нашумя през 2015-а и покрай връзката си с филмовата звезда Леонардо ди Каприо, с когото излизаше около година.

Преди нея Лео имаше връзка с друг модел, а именно с германката Тони Гарн, която наскоро също роди първото си дете – момиче от актьора Алекс Петифър.

Гети

Стюарт Уолтън е първият вдясно; Снимка: Getty

Ди Каприо и Рорбах бяха забелязани по това време заедно в LA club 1Oak, а впоследствие бяха видени да висят в Хамптънс, да карат велосипеди в в Ню Йорк.

Самата Рорбах е от богато семейство и е израснала в луксозния район Гринуич, Кънектикът, в къща с частно голф игрище.

Рорбах и Ди Каприо се разделиха същата година, в която той спечели награда „Оскар“ за ролята си в „Завръщането“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kellyrohrbach

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари