IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Лонгория ни показва Мексико в документална поредица

20 декември 2021 08 40

Актрисата влиза в ново амплоа

БГНЕС

БГНЕС

Ева Лонгория влиза в ново амплоа – на тв водеща. Актрисата ще ни покаже красотите на Мексико в документална поредица по CNN. Тя ще се излъчи през 2022 г.

В шестте части на „В търсене на Мексико“, които са направени по примера на продукцията по същия канал „Стенли Тучи: В търсене на Италия“, звездата ще пътува из суверенната държава, посещавайки интересни места, за да изследва местната кухня.

Според официалната информация на CNN+, Лонгория ще спре в няколко известни района на Мексико, където със сигурност ще опита синьо агаве и традиционни сосове.

„Партньорството със CNN за кулинарната експедиция е сбъдната мечта. Толкова съм горда с моите мексикански американски корени и нямам търпение да представя скритите скъпоценни камъни на Мексико на света“, споделя Ева, която притежава всички необходими качества на водещ.

Лонгория дава пример с колегата си Стенли Тучи, който малко преди пандемията и след началото ѝ, обикаляше Италия, за да заснеме документалната си поредица. „Той постави високо летвата и нямам търпение всички да се влюбят в магията на Мексико“, добави тя, цитирана от Hola!.

И докато чакаме актрисата да се впусне в новото предизвикателство, похапвайки вкусни и непознати ястия, тя ни показа как е украсила дома си за предстоящите празници.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари