IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Близнаците на Енрике Иглесиас и Анна Курникова навършиха 4 години

20 декември 2021 18 00

Вижте очарователните наследници на двойката

Getty Images

Getty Images

Анна Курникова отпразнува 4-ия рожден ден на близнаците Луси и Никълъс като сподели техни сладки снимки в своя Instagram профил. Бившата спортистка, която има три деца от латино певеца Енрике Иглесиас рядко споделя кадри на очарователните си наследници и новите снимки предизвикаха фурор сред нейните последователи.

Освен на Луси и Никълъс, Анна и Енрике са горди родители и на още едно, почти 2-годишно момиченце, което носи името Мери.
40-годишната Курникова показа своята майчинска любов към близнаците навръх рождения им ден. В четвъртък бившата професионална тенисистка почете децата си като качи по две очарователни техни снимки по случай специалния им ден.

Гордият татко Енрике е коментирал кадрите с поредица от емоджи сърчица. 46-годишният син на Хулио Иглесиас и стройната рускиня имаха 16-годишна връзка преди да се сдобият с децата си. Двамата се запознаха и влюбиха през 2001 година, на снимачната площадка на неговото видео към песента Escape, в което Анна участва. Така и не се знае кога точно са сключили брак, но счита, че е през 2008 г. През 2013-а се бяха появили слухове, че двамата са се разделили, но очевидно не е било задълго.

Към днешна дата двамата се наслаждават на дискретен семеен живот в Маями, Флорида, където притежават огромно имение с тенискорт.

Наскоро Енрике сподели в шоуто на Джес Кейгъл на SiriusXM, как са реагирали децата му, когато са изгледали музикално видео на Escape с участието на майка им. Той каза: „Всеки път, когато децата чуят някоя от песните ми, те всъщност разпознават гласа ми, което е доста готино. Но когато гледаха това видео, мисля, че бяха малко отблъснати.“

„„Мисля, че се зачудиха какво прави мама там заедно с татко и кога ли се е случило това? Беше невероятно да гледаме изражението на лицата им“, добави Иглесиас в шоуто.

 

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари