IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Чарлз и съпругата му Камила ни канят в дома си

21 декември 2021 14 50

Дни преди Коледа, те показаха своята страхотна елха

БГНЕС

БГНЕС

Само няколко дни преди Коледа, въпреки строгите мерки срещу коронавируса, принц Чарлз и съпругата му Камила отвориха своя дом за посетители. Те посрещнаха група деца в Кларънс Хаус, за да украсят заедно елхата. И ето че сега ни я показват, заедно с още няколко красиви декорации, подготвили специално за предстоящите празници.

Синът на кралицата и неговата половинка искат да ни припомнят, че въпреки рестрикциите, всеки от нас не бива да забравя, че има по-възрастни роднини, които да навести или чуе за Коледа.

„Знаете ли, че почти 1,5 милиона възрастни хора се чувстват по-самотни по Коледа от всяко друго време на годината?“, пишат от екипа на Чарлз и Камила, показвайки тяхна снимка до огромната елха, разположена до стълбището в къщата им.

Вместо голяма коледна звезда, на върха на дръвчето е окачено златисто ангелче. Надолу пък се виждат безброй светлини и чудни играчки, напомнящи за стъклените, които всеки от нас има като спомен от соц-а.

Принцът на Уелс, който е покровител на благотворителната организация Age UK, от години подкрепя каузи, свързани с подкрепа на възрастни хора в Обединеното кралство. От своя страна херцогинята на Корнуол е последовател на The Silver Line. Това е популярна 24-часова телефонна линия, на която гражданите в обединеното кралство могат да се обаждат за информация, подкрепа или просто, за да поговорят с някого, за да не са сами.

Камила – домакин за специално коледно парти

Миналата седмица от пресцентъра на британския кралски двор споделиха видео от предпразничната атмосфера в Кларънс хаус, който бе изпълнен с детски смях по повод специално парти, организирано от съпругата на принц Чарлз.

Британските гвардейци, част от които присъстваха на коледното парти, за да разкажат на децата за работата си, бяха специалната изненада за малчуганите. Те можеха да изпробват техните обемни черни шапки, както и да пипнат мечовете им. А по-късно, в клипа на кралското семейство, се вижда как един от поданиците на Елизабет Втора закачва висулка чрез своя на елхата.

Във видеото виждаме не само украсата, която децата са поставили на дървото, подготвена от херцогинята, но и сладките изкушения, които са похапнали след това.

След като кралицата отмени традиционния обяд в имението Сандрингам, принц Чарлз и съпругата му най-вероятно ще останат в Кларънс хаус. Там може би ще имат важни гости – принц Джордж, принцеса Шарлот, както и по-малкият им брат Луи.

Наскоро принцът на Уелс и херцогинята на Корнуол зарадваха британците със своята коледна картичка. На нея двамата са с предпазни маски.

През февруари 2022 г. бащата на Хари и Уилям ще празнува годишнина от сватбата си с Камила.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари