IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес: Изпитвам уважение към Бен като баща и човек

23 декември 2021 10 40

Певицата отрече слуховете, че е ядосана на любимия си

Снимка: БГНЕС

След скандала около коментарите на Бен Афлек за Дженифър Гарнър се появиха слухове, че тази ситуация се е отразила зле на сегашните отношения на актьора с Дженифър Лопес. Певицата обаче побърза да постави точките над „подобни информации“ и каза, че подобни изказвания нямат нищо общо с реалността.

„Не изпитвам нищо, което ми се приписва, просто не е вярно – обясни Джей Ло, – изпитвам безкрайно уважение към Бен като баща и като човек.“
На свой ред Афлек отбеляза, че думите му са извадени от контекста и неправилно разбрани.

По време на откровено интервю за шоуто на Хауърд Стърн, актьорът сподели мислите си за славата, любовта, родителството и борбата с алкохолизма.
Бен призна, че бракът му с Дженифър Гарнър не е бил щастлив, че се е „чувствал притиснат в ъгъла“ и между другото е започнал да пие.

По-късно актьорът поясни, че думите му не са упрек към бившата му съпруга: „Никога не съм искал децата ми да си помислят, че мога да кажа нещо лошо за майка им. Ние (с Дженифър Гарнър) се уважаваме и подкрепяме. Но медиите ме представиха като безчувствен и малоумен човек.“

Дженифър Лопес застана на страната на своя любим. Певицата смята, че обвиненията по този случай са напълно неоправдани и неуместни. Според източник, близък до двойката, връзката им все още е добре и те са истински щастливи заедно.

Имайте предвид, че не беше толкова лесно за Лопес и Афлек да възобновят романса си, тъй като и двамата са родители. Влюбените решиха да подходят към въпроса с цялата отговорност, за да не наранят децата.

Работиха усилено, за да го оправят и изглежда, че са успели. Бен и Джей Ло се опитват да прекарат празниците в широк семеен кръг, за да подобрят отношенията между близките си – Дженифър Гарнър дори се присъедини към тях миналия Хелоуин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари