IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейкъб Елорди забрави за Кая Гербер

29 декември 2021 11 00

Актьорът- хубавец си хвана ново известно гадже

Джейкъб и Кая; БГНЕС

БГНЕС

Джейкъб Елорди разпали слуховете, че има нова връзка и то със риалити персоната Оливия Джейд. Красивият актьор, който доскоро имаше сериозни романтични отношения с дъщерята на Синди Крауфорд – Кая Гербер, е забелязан да флиртува с Оливия в кафене в Силвър Лейк, Калифорния, а на следващия ден да разхожда, отново в нейната компания, кучето си.

Подобно на Кая и Оливия е популярна звездна наследница – тя е дъщеря на актрисата Лори Лофлин, която беше осъдена за това, че беше дала подкуп на престижен университет в САЩ, с идеята да запише по втория начин дъщерите си там. 22-годишната Джейд наскоро се състезава в риалити формата „Dancing with the Stars“ и се изявява като моден инфлуенсър.

Колкото до 24-годишният Джейкъб – той е звезда в хитовия сериал на HBO GO „Еуфория“, a съвсем наскоро се раздели с модела Кая Гербер, след като двамата бяха заедно цяла една година и дори през септември направиха своя дебют като двойка.

Междувременно стана ясно, че и 20-годишната Гербер също не си губи времето и вече не страда по Елорди. Красавицата е започнала да излиза с актуалния в момента актьор – Остин Бътлър, който скоро ще гледаме в биографичния филм за Елвис Пресли. Той пък в миналото имаше връзки с Ванеса Хъджинс и Лили Роуз Деп.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacob Elordi (@jacobelordi)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by olivia jade (@oliviajade)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари