IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Снежно приключение: Кейт Хъдсън с цялото си семейство

4 януари 2022 17 40

Актрисата, годеникът ѝ и 3-годишната им дъщеря заминаха за Колорадо

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Хъдсън се наслаждава на прекрасната си семейна снежна ваканция.

Преди няколко дни 42-годишната актриса сподели снимка в социалните мрежи, на която позира заедно с годеника си Дани Фуджикава и 3-годишната им дъщеря Рани Роуз. Тримата са на снега пред дървена къща, носейки топли шапки и задължителните ботуши. Очевидно на мама и татко им е доста по-топло отколкото на Рани, която е облечена с дебел гащеризон. От своя страна, Хъдсън и Фуджикава са свалили якетата и позират само по пуловери, като актрисата е избрала цветна блуза, съчетаваща се с шапката ѝ, а годеникът ѝ е облякъл класически черен пуловер.

Кейт избра щата Колорадо за тазгодишните празници, които прекара заедно със семейството си. На Бъдни вечер носителката на „Златен глобус“ и дъщеря ѝ Рани очакваха с нетърпение Дядо Коледа. Видео от вечерта беше споделено в социалните мрежи. На него виждаме как 3-годишното момиченце тича към прозореца, след като по-големите ѝ братя и братовчеди казват, че са видели добрия старец навън.

„Някои успяха да го видят, други – не, но Дядо Коледа не се притесни от бурята в Колорадо и се появи само както той си знае – с цялото си магическо чудо. Весела Коледа на всички!“, написа Хъдсън под видеото. Тя също така спомена неправителствените организации World Food Programme, World Food Program USA и MindUP, на които семейството ѝ е дарило средства по време на празниците.

Актрисата и близките ѝ пристигнаха в Аспен миналата седмица, когато тя сподели снимка от летището заедно с Рани. Кейт е майка още на 17-годишния Райдър, когото споделя с бившия си съпруг Крис Робинсън, и 10-годишния Бингам, когото отглежда заедно с бившия си годеник Мат Белами.

Заедно с Кейт, Дани и Рани в Аспен са ѝ известната майка на актрисата – Голди Хоун, която е придружена от дългогодишния си партньор Кърт Ръсел, както и братът на Хъдсън – Оливър.

По-рано през месеца актрисата публикува снимка на майка си и Рани, които споделят мил момент преди празниците. 76-годишната Холди се смее докато 3-годишната ѝ внучка седи до нея и се усмихва, облечена в зелена рокля. „Празничното настроение започва страхотно“, написа Хъдсън.

Очевидно, за разлика от нас, Кейт Хъдсън и семейството ѝ са се радвали на сняг по Нова година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари