IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анди Гарсия загуби майка си в края на 2021 г.

31 декември 2021 17 50

Тя навършила 100 наскоро

БГНЕС

БГНЕС

Анди Гарсия завършва годината със скръбна вест. След като бе изключително щастлив заради годеж в семейството, актьорът сподели, че е загубил майка си. Според последната му публикация в Instagram, жената, дала му живот, си отишла от този свят малко след като навършила 100.

„Мама си отиде четири дни след тържеството по повод грандиозния ѝ юбилей. Тя бе част от това наше великолепно поколение, което умееше да жертва всичко в името на децата. Майка ми и баща ми Рене Гарсия направиха всичко, за да изградят нов живот от нулата за децата си в Америка, където те да преследват мечтите си, в абсолютна свобода от репресиите и преследването от диктатурата на Кастро“, написа той в социалната мрежа.

Споделяйки снимки на майка си Амели, звездата от „Кръстникът“ не скри, че тя ще му липсва много, но ще продължи да следва примера ѝ.

Преди да почине, жената се радвала на обичта на своите 8 внуци и 14 правнуци.

„Почивай в мир, мамо, без теб нямаше да ме има и мен. Прегърни тате от нас“, споделя още холивудската звезда, който преди това показа жената с тортата, заснел я на нейния празник.

Гарсия разчувства много от последователите си с част от снимките в публикуваната от него галерия. На тях дъщерите му държат ръката на баба си, изпълнена с красиви масивни пръстени. В други пък я виждаме заобиколена от любимите си хора, като булка и усмихвайки се на камерата, докато ползва мобилния си телефон.

Преди да загуби своята майка, Гарсия бе в България за снимките на поредния филм с негово участие. След своята разходка из центъра на София, мъжът, влязъл в образа на младия Дон Корлеоне преобърна живота на уличния музикант Владимир Илиев. Данго, както всички го наричат, дори и не подозира, че свири любима за него мелодия.

„Започнаха да ме познават хората, да ме пазарят за участия, за музика, по е друго. Идват, идват, сите почти, кой що мине, ме посочва и ме познава вече. Иначе преди не ми обръщаха много внимание, минаваха – слушат музиката, ама сега вече е по-друго. Познават ме като тоя човек, който свири на Анди Гарсия“, споделя той пред БНТ, спомняйки си за тяхната среща, увековечена в клип, който бързо се разпространи из интернет.

След като си замина от България, Анди обяви, че едно от децата му ще вдига сватба.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Българин ( преди 2 години )
Бог да я прости жената! Да почива в мир! Поклон...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар