IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адам Лавин, това ти ли си?

6 януари 2022 08 40

Изпълнителят изненада феновете си със снимка без татуировки

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Трудно е да си представим Адам Лавин без татуировки, но изпълнителят доказа, че всъщност не се е родил с рисунките по тялото си. Някога той е бил обикновено момче, което само е било запалено по татуировките, но все още не се е решило да си направи.

В социалните мрежи Лавин сподели снимка, на която позира с червена карирана риза с къс ръкав и черни дънки. Застанал пред червена кола, с ръцете в джобовете, изпълнителят изглежда се намира покрай планински път, ако съдим по пейзажа зад него. Близо до колата се намира и знак, на който пише, че пътят е частен, но не е ясно докъде води той. Това, което липсва от обичайната визия на певеца, са десетките му татуировки.

42-годишният музикант отбеляза и фотографа Брайън Монхам, който първоначално сподели снимката в профила си в Instagram. Той посочи, че тази година се навършват 20 години от албума на Maroon 5 „Песни за Джейн“ и е сметнал, че това е добра причина да се покажат стари спомени от бандата.

„Това е снимка, която най-вероятно съм заснел в гимназията през 1996 или 1997 година. Почти съм сигурен, че бяхме на екскурзия в Амалфи и се наслаждавахме на гледката. Може би нашият близък приятел Брад приближава по магистралата“, написа фотографът. Могхам също така посочи и стария автомобил, който се намира зад Лавин и го нарече „най-добрата ръчка, която някога съм виждал“. Той обеща, че ще споделя още забавни и интересни снимки от миналото.

Преминаваме към 2022 година, когато Лавин вече не е гимназиалното момче с ръце в джобовете. Той се е превърнал в уверен мъж с повече от 30 татуировки по цялото тяло. Списъкът му включва цвете и пеперуда, кацнала върху паяжина, намиращи се върху гърлото му; огромна роза върху лявото му рамо; слънце, заобиколено от цветя на дясното рамо; голяма русалка с крила, която държи череп, нарисувана върху целия му гръб; и сърце с думата „Мама“ в него, което се намира на лявата му предмишница.

Изпълнителят има и думата „Калифорния“ с главни букви, изписана върху корема му, която често може да бъде видяна от феновете на концерти. По някое време Лавин сваля блузата си, за щастие на всички дами, за да покаже татуировките си от сцената. Когато е обявен за най-сексапилния мъж през 2013 година, той казва пред списание People, че е направил първата си татуировка на 21 години и тя е била върху левия му бицепс. „Беше пет дни след девети септември. Имах нуждата да кажа нещо с това мирно нещо върху тялото си“, казва той.

Наскоро Лавин създаде повод за полемика в социалните мрежи, след като съпругата му Бехати Принслу сподели снимка, на която той е с татуировка на роза върху лицето си. Докато някои фенове харесаха рисунката, други заявиха, че това вече е прекалено и човек никога не трябва да татуира лицето си.

За щастие на критиците, рисунката е била фалшива и бързо изчезна. „Това съобщение е за майка ми. Нямам татуировка на лицето. Тези, които ме познават, знаят, че съм твърде суетен, за да си татуирам лицето. Ще си татуирам останалата част от тялото, но лицето ми ще си остане същото“, категоричен е Лавин.

Дали изпълнителят ще намери място за нова татуировка през 2022 година, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари