IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой е новият мъж в живота на Майли Сайръс?

6 януари 2022 15 00

Разберете повече за барабаниста Макс Морандо

Getty Images

Getty Images

Според най-новите слухове, Майли Сайръс има нов мъж в живота си. Преди своето шоу в навечерието на Нова година в Ню Йорк попзвездата беше забелязана да се целува с Макс Морандо на балкон в Маями. Но кой е въпросният Макс или Maxx, както е сценичния му псевдоним? Според вестник Daily Mail новото гадже на 29-годишната Майли е барабанист на групата Lilly и е на 23 години.

Изпълнителката на Midnight Sky и новият ѝ възлюбен бяха забелязани за първи път през юли, когато бяха уловени от папараците да се разхождат заедно из Нешвил, Тенеси. Освен това двамата присъстваха заедно на модно ревю на Gucci през ноември, което подсили спекулациите, че любовта им е истинска. Докато почитателите на Майли я чакат да обяви новата си връзка официално, ето какво знаем за Макс на този етап.

(Макс се вижда на втората снимка, с тъмночервен костюм)

От постовете му в социалните медии става ясно, че Морандо свири на барабани от осемгодишна възраст и че е учил в престижното музикално училище School of Rock в Холивуд.

Той е бил член на групата The Regrettes, като се е запознал с другите ѝ членове именно в музикалната гимназия (Лидия Найт, Сейдж Чавис и Дженеса Гариано).

Групата издаде своя дебютен сингъл EP, Hey! през 2015 г., а след това и дебютния си албум Feel Your Feelings Fool! през 2017 г. Година по-късно Maxx напуска групата и започва да свири в бандата Liily. Групата пуска своя дебютен сингъл Toro в края на 2018 г. и е описана от медиите като „агресивно алтернативна-рок група от Лос Анджелис“.

Очевидно Морандо има отношение и към модата, тъй като през септември 2021 г. той сподели една от публикациите на Майли в своята Instagram Story. Постът беше свързан с една от визиите на Сайръс, която носеше бели къси шорти и яке с различни цветни ръкави. И двете части от нейния тоалет бяха покрити с ярки апликации. В този пост Макс обяви, че е дизайнер на визията на звездата в колаборация с @shane_kastl. От списание Vogue пък става ясно, че Макс рисува доста добре, като се изявява в илюстрацията и анимацията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари