IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьорът Джош Дюамел се сгоди за Одра Мари

11 януари 2022 15 00

Първият човек, който го поздрави, беше бившата му съпруга Фърги

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джош Дюамел започва годината по чудесен начин – с годеж за дългогодишната си приятелка Одра Мари!

49-годишният актьор, който е във връзка с Мари от 2019 година, обяви щастливата новина в социалните мрежи, споделяйки снимка от плажа. „Започва се!! Тя намери писмо в бутилка, която беше на брега и каза ДА!!!“, написа Дюамел. На снимката той държи лист хартия, на който пише „Одра Дейн Мари, ще се омъжиш ли за мен?“, а двамата годеници се усмихват широко на камерата. Датата на предложението не е случайно избрана. Осми януари е и рожденият ден на Одра, която навърши 28 години.

Двойката получи множество поздравления, като едно от първите дойде от бившата съпруга на Дюамел – Фърги. „Честито!heart“, написа тя под публикацията. Тя и актьорът бяха заедно от 2009 до 2019 година, като имат и един син Ексъл Джак.

Малко след развода си с Фърги, Дюамел започва да излиза с Одра. През декември 2019 година източник казва пред списание People, че той е много щастлив от новата си връзка, която е започнала преди седем или осем месеца. Изказването на източника дойде след коледно парти, на което бъдещите младоженци са присъствали. Според свидетел, Одра и Джош постоянно са били заедно и не са криели отношенията си.

Въпреки че това не беше първият път, в който двойката беше забелязана заедно, партито се е състояло около две седмици след финализирането на развода между Дюамел и Фърги. След осемгодишен брак изпълнителката подаде молба за развод, две години след раздялата си с актьора.

„С голяма любов и уважение ние решихме да се разделим по-рано тази година. За да дадем най-добрата възможност на семейството ни да се приспособи към тази ситуация, искахме да запазим темата в тайна, преди да я споделим с публиката“, написаха двамата. Те допълват, че винаги ще си останат приятели и ще се подкрепят във всички случаи.

По време на епизод от подкаста на Дакс Шепърд през 2018 година Дюамел говори за това какво търси в следващата си връзка, включително и дали е готов отново да се ожени. „Вече не съм на 30 години. На 45 съм. Искам още деца в следващите години“, призна той. Разкри, че търси жена достатъчно млада, която да може да роди тези деца.

Коя е Одра Мари?

Е, Одра Мари изглежда е достатъчно млада, за да роди още няколко деца на Джош Дюамел, стига тя самата да го иска.

След като стана ясно, че тя ще се омъжва за актьора, феновете веднага започнаха да търсят повече информация за нея.

Одра Мари е бивша участничка в конкурси за красота, печелейки Мис Дакота през 2014 година. По-късно същата година тя се класира втора в конкурса Мис Америка, който се провежда в Луизиана. През 2016 година Мари е провъзгласена за Мис Свят Америка и представи страната си на конкурса Мис Свят. Завършва на шесто място.

Преди да се занимава с конкурси за красота, Одра е била модел на бански. Според CBS, тя се появява в изданието Ocean Drive. Давайки интервю пред списанието, тя насърчава момичетата да се опитват да бъдат перфектни. „Всеки има своите несигурности. Моделството е хубаво, защото показва всичките ти позитивни черти“, споделя Мари.

Може би мечтата на Дюамел за повече деца може съвсем скоро да се сбъдне, тъй като Одра също мисли за семейство. В социалните ѝ профили има доста снимки с членове на фамилията ѝ, което показва, че цени времето си с тях и не може да стои далеч от дома.

Въпреки че сега е една от най-красивите дами в света, като малка Мари е била жертва на тормоз в училище. Пред The Dickinson Press тя споделя, че е мразела да ходи на училище или на спортни събития, защото постоянно е ставала жертва на подигравки.

Сега със сигурност всички онези деца, които са се подигравали на Одра дълбоко съжаляват, виждайки я какви успехи е постигнала в професионалния и личния си живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари