IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джена на ски със сина си в Пампорово

12 януари 2022 09 00

Певицата показа първите стъпки на Наки на пистата

БГНЕС

БГНЕС

Джена е на ски в курорта Пампорово. Това научаваме от последните публикации на фолкпевицата, която макар и бременна, не се притеснява да се качи на пистата. А повод за това е нейният син Атанас, който прави първи стъпки със щеките.

„Наки за първи път на пистата :)“, написа изпълнителката към видео, в което нейното момченце кара под зоркия поглед на неговия учител.

На кадрите се вижда, че 4-годишният малчуган се справя отлично със ските и дори маха на майка си, докато кара, напътстван от професионалист пред него.

В галерия със снимки, споделена от Джена, виждаме, че заедно с нея са нейният мъж Атанас Стоев, както и неговият баща – Канара.

Облечена със специална екипировка, певицата е скрила коремчето си под нея.

Изпълнителката, която очаква второто си дете през 2022 г., все още не е прекъснала с участията по заведенията. Дори в края на годината на доста от снимките се вижда, че бременността ѝ вече си личи.

„Честита Нова 2022 год., приятели. Да бъде щастлива, здрава и да промени живота ни в посоката в която всеки желае“, написа Джена, позирайки с къса червена рокля с пухчета, с която е пяла в новогодишната нощ.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари