IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емилия и съпругът ѝ са в трепетно очакване на детето си

11 януари 2022 14 35

Попфолк звездата е в напреднала бременност с третото си дете

Istock

Istock

Попфолк звездата Емилия и съпругът ѝ Жорж Башур споделиха първите си интимни снимки като бъдещи родители, с които официално потвърдиха, че са в трепетно очакване на първото си общо дете.

От кадрите в Instagram профилите, и на певицата, и на мъжа ѝ, се вижда, че тя е в напреднала бременност. Под снимката им в своя акаунт в социалната мрежа, Емилия е написала: „Аз вече не съм момиче, аз съм просто жена и това толкова ми харесва!!!“ На кадъра Жорж нежно гали корема на изпълнителката. Той пък е споделил в своя профил друг, по-близък кадър с бременната си съпруга, от който се вижда, че двамата се носят на крилете на щастието.

Вижда се, че селфитата са взети по време на професионална фотосесия на блондинката. Емилия е получила множество позитивни коментари и пожелания за леко раждане от редица известни личности като Зейнеб Маджурова, Златка Димитрова, Гери Малкоданска, Лияна, Мика Стоичков и др.

Блондинката вече има две деца от брака си с бизнесмена Коко Динев – дъщеря ѝ Мира скоро навърши 5 години, а синът ѝ Иван е на 13 години. Според слуховете Емилия очаква момиченце.

Жорж пък има една дъщеря тийнейджърка, която се казва София и с която певицата е в отлични отношения.

Преди близо 3 години звездата и мъжът ѝ претърпяха тежък пътен инцидент, при който загина неговият 19-годишен син Феди Башур.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by George Bashur (@gbashur)

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Мангалето ( преди 2 години )
Много медиен шум за тези двамата, а реално че пет години тормозят съседите си в блок в София, в който имат мезонет, нищо не пишете журналистите. То не бяха незаконни преустройства, изхвърляне на строителни отпадъци директно от седми етаж и т.н. Неплатените им сметки към етажната собственост са най-малкото. Мезонетът е собственост на Емилия и се намира в блок строен 10 години от възлюбения и измамник.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Аз ( преди 2 години )
Да е живо и здраво детенцето !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар