IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Две половини на една душа: Меган Фокс и Machine Gun Kelly са сгодени

13 януари 2022 16 30

Двамата обявиха връзката си през юли 2020 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Фокс каза „Да“!

35-годишната актриса е сгодена за приятеля си Machine Gun Kelly след по-малко от година откакто са заедно. Фокс и Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър, обявиха щастливата новина в своите профили в социалните медии, споделяйки видео от трогателния момент.

„През юли 2020 седяхме под смокиновото дърво. Пожелахме си магия. Не знаехме каква болка ще изпитаме заедно за толкова малък период от време. Незапознати с работата и жертвите, които тази връзка ще изиска от нас, но бяхме пълни с любов. И кармата. Някак си година и половина по-късно, преминали през ада заедно, и смели се повече отколкото мога да си представя, той ме помоли да се омъжа за него“, написа Фокс в своя профил. Тя допълни, че както във всеки предишен и бъдещ живот, така и в този, тя е казала „Да“.

Описанието на публикацията завърши с признанието, че Меган и Колсън са пили от кръвта си след предложението. От датата, изписана накрая, става ясно, че годежът се е случил на 11 януари.

В своя собствен профил Machine Gun Kelly сподели видео от годежа, както и пръстена, който е подарил на своята любима. Бижуто е истинско богатство, състоящо се от емералд и диамант. „Да в този и във всеки един живот“, написа той. Допълни, че под същото дърво, под което е предложил, се е влюбил във Фокс.

Макар традицията да повелява годежният пръстен да е един, това не е било достатъчно за Колсън. Затова той обединява сили със Стивън Уебстър, който прави цели два камъка – емералд (рожденият камък на Меган) и диамант (рожденият камък на Колсън), които са поставени на “две магнетични ленти от тръни, които се събират като две половини на една и съща душа, образувайки неясното сърце, което е нашата любов“.

Меган Фокс и Колсън Бейкър се срещат по време на снимките на филма Midnight in the Switchgrass. Двамата обявяват официално връзката си в социалните медии през лятото на 2020 година. Актрисата също така се появява и във видеото към песента Bloody Valentine на Бейкър.

В първото им общо интервю актрисата нарече приятеля си „близначен пламък“ и разкри, че веднага е почувствала привличане към него. „Дълбоко в душата си усетих, че нещо ще излезе от тази наша колаборация“, казва Фокс в подкаст. Тя допълва, че е почувствала Колсън като нейната сродна душа и че те двамата всъщност са „две половини на една душа“.

Източник споделя пред списание People, че Меган е изключително щастлива с рапъра и нещата между тях бързо са се задълбочили.

Machine Gun Kelly също не може да сдържи милите думи към любимата си, казвайки пред InStyle, че любовта им е истинска. „Когато е лято, е най-горещото лято. Когато е зима, е най-приятният студ. През есента и пролетта е прекрасна промяна. Тя не прилича на нито един човек, когото съм срещал през живота си“, признава рапърът. Той допълва, че много хора нямат възможност да срещнат истинската и голяма любов, но точно това се случва между него и Фокс.

През май 2020 година Меган и съпругът ѝ Брайън Остин Грийн се разделиха след 10-годишен брак. Двамата имат и трима сина – 9-годишния Ноа, 7-годишния Бодхи и 5-годишния Джърни.

От своя страна, Machine Gun Kelly има 12-годишна дъщеря Каси, която споделя с бившата си приятелка Ема Канън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари