IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красноречиво послание: Как принцеса Даяна намекна за краха на брака си с принц Чарлз?

18 януари 2022 14 50

Лейди Ди изрази чувствата си със семейни бижута

Снимка: Getty Images

Принцеса Даяна почина преди повече от 20 години, но подробностите от личния ѝ живот все още излизат в пресата и вълнуват аудиторията. Този път стана известно какво означава масивното колие на покойната лейди Ди, което тя носи през 1994 г. на набиране на средства на Vanity Fair.

Бракът на принцесата на Уелс и принц Чарлз се разпадна през 1992 г. Тогава Даяна не можеше да изрази директно чувствата си, затова ги сподели по елегантен начин. Тя се появи в разкриваща рокля, която беше наречена „роклята на отмъщението“.

Лейди Ди допълни образа си с орнамент със смисъл. Принцеса Даяна преработи фамилната брошка Уиндзор в колие от сапфирена брошка с перлени нишки. Кралската особа получи украсата като сватбен подарък от кралицата майка.


„Даяна взе брошка с огромен сапфир, обсипан с диаманти, дар в чест на брака, който сега се разпадаше пред камерите, и я превърна в бижу, което наистина обичаше и можеше да се наслади.

Това е много красноречиво послание. Тя защити това, за което ѝ пука и отказа да позволи на кралските традиции да определят нейната идентичност“, каза говорител на Design Bundles пред Express.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари