IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Въпреки поканата, принц Хари и Меган може да пропуснат Оскарите

14 януари 2022 17 50

Причината е свързана с принцеса Даяна

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Тазгодишните Оскари започват да се превръщат в най-дългоочакваното събитие не само за киноманите, но и за феновете на кралското семейство. Освен че церемонията най-накрая ще има водещ след двугодишна пауза, сред номинираните очакваме да видим и филма „Спенсър“, разказващ за труден период в живота на принцеса Даяна.

Номинациите ще бъдат обявени на осми февруари, а самата церемония по награждаването ще се проведе на 27 март.

Предполагайки че коронавирусът няма да отмени и това събитие, източници, близки до наградите и партитата след това, казват, че очакват принц Хари и Меган Маркъл да направят поява на червения килим. Двамата отскоро са част от звездния елит на Холивуд, местейки се в Калифорния и започвайки работа с Netflix и Spotify. Появата им обаче може да бъде възпрепятствана от една актриса, която през последната година привлича все повече интерес към себе си.

Хари и

Снимка: Getty Images

Източници казват пред списание OK!, че Хари и Меган може да пропуснат Оскарите, за да избегнат среща с Кристен Стюарт, която влиза в ролята на принцеса Даяна в „Спенсър“. Очаква се Академията да я награди с номинация, като много критици дори предричат и победа.

„Филмът докосна много болезнено място в Хари. Той е доста ужасен от него“, казва източникът. Разбираемо е, че принцът не иска да се асоциира с филм, който показва много травмиращ момент от живота на майка му.

Отказът на Меган и Хари да се срещнат със Стюарт може да попречи на много фенове да ги видят на червения килим на 94-ите награди „Оскар“. Източникът допълва, че бившите херцози са поканени на всички важни събития в Холивуд и са планувани да посетят Оскарите, но са почти сигурни, че ще се натъкнат на Кристен Стюарт, която най-вероятно ще бъде номинирана.

Кристен Стюарт

Снимка: БГНЕС

Все пак и за двете неща няма все още яснота. Трябва първо да изчакаме номинациите, а много фенове смятат, че Меган може да убеди Хари, че срещата му с Кристен няма да е толкова лоша. Според нея, двамата може да игнорират актрисата или просто да бъдат учтиви. „Хари обаче не може да се преструва и все още е доста изнервен от филма“, допълва близък до двойката. Той допълва още, че принцът смята да пропусне церемонията, но пък Меган иска всячески да се завърне в холивудския живот.

Какво ще стане, ще видим на 27 март.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари