IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Бекъм предизвика възмущението на веганите

19 януари 2022 10 50

Заради последната си снимка в Instagram

Getty Images

Getty Images

Бруклин Бекъм сериозно раздели феновете си с последната си снимка, която сподели в Instagram. 22-годишният син на Дейвид и Виктория Бекъм реши да публикува кадър, на който седи гол до кръста на дивана с вдигнати крака на стъклена маса. Подметките на обувките му имат надпис „Vegan“ с удебелен червен шрифт.

Той е написал под изображението: „@superdry веган обувки. Очаквайте скоро.“

Някои последователи на Бруклин побързаха да посочат, че позицията му относно веганството е в противоречие със снимката му, тъй като само четири дни преди това той е публикувал видео от своята готварска поредица, в което разкрива любовта си към пържолите.

„Скъпи, ти буквално готви пържоли онзи ден…“, е написал един от неговите последователи.

Друг пък казва: „Проследявам живота на родителите ти от 15-годишна и ти желая всичко най-добро! Но сериозно не можеш да готвиш пържоли на единия ден, а на другия да рекламираш веган продукти! Това наистина няма смисъл!“

Трети пък заявява: „Ти ядеш пържола 3 пъти седмично, а пък носиш вегански обувки за пари!!!!“

Годеницата на Бруклин – американската актриса Никола Пелц също е коментирала снимката на любимия си, но е игнорирала дебата, пишейки само: „Сладък мой“.

Наскоро Бруклин сподели в своята онлайн поредица „Cookin' with Brooklyn“, че яде пържоли доста често. В своя готварски сериал от осем епизода звездният наследник изследва любовта си към готвенето и проследява пътя си към това да стане страхотен готвач. В епизодите се вижда как той създава разнообразие от ястия, от пресни морски дарове до пържоли и паста, като включва в менюто си и екзотични култури, например кубинска и корейска.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари