IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастие в дома на Холзи: Синът ѝ навърши шест месеца

19 януари 2022 10 40

Момченцето вече се учи да рисува

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Холзи отбеляза важен момент в живота на сина си Ендер.

На 15 януари момченцето стана на шест месеца, което накара гордата му майка да сподели няколко мили кадъра в социалните мрежи. Холзи, която роди за първи път през юли 2021 година, показа как Ендер се наслаждава на рисуване с пръсти и празнува с парче бананова торта. Като истински рожденик, момченцето носи шапка, на която е изписано „1/2 Ендер“.

На първата снимка от колекцията Холзи държи ръката на сина си, докато той седи върху нарисувана повърхност, като най-вероятно художникът е самият Ендер. За това може да се съди от изцапаното му тяло, върху което има всякакви цветове бои. На следващите няколко снимки виждаме как момченцето се забавлява у дома на специалния си ден, като споделя и „питие“ с баща си Алев Аудин.

Холзи сподели и доказателство, че бебетата и кучетата могат да живеят заедно. На една от снимките се вижда как Ендер е прегърнал домашния любимец Джагър, който спокойно се е излегнал на дивана и очевидно няма проблем да бъде притесняван.

„Момченцето ми е на шест месеца. Празнувахме с рисуване с пръсти и бананова торта, а аз дори му направих и малка корона. Изглежда като малкия папа, но... казват ти, че времето минава бързо, но о, Боже“, написа звездата под колекцията от снимки. Аудин веднага коментира публикацията, като наблегна на снимката на Ендер и кучето Джагър.

След раждането през лятото Холзи споделя множество незабравими моменти със сина си. По-рано през месеца тя отбеляза началото на 2022 година, публикувайки клип, в който бе събрала първите пет месеца на Ендер. Видеото беше на фона на ремикс от Locked Out of Heaven на Бруно Марс и Easy On Me на Адел, станал популярен в социалната мрежа TikTok.

През октомври изпълнителката говори за това как животът ѝ се е променил след появата на Ендер. По това време тя каза, че синът ѝ е направил всеки друг аспект от живота, включително и музиката, да изглежда скучен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари